Ima muškaraca koji ne vole da vole, a uopšte im ne smeta da budu voljeni, iako se ponašaju kao da im smeta. Majndfak, znam. Ali recite da ne znate ni jednog takvog, a ja ću vam reći da prosto nemate dovoljno iskustva, ili ću vam reći nešto sasvim cinično, recimo, o, ima vremena, upoznaćeš ga. Pa, ako imati iskustva u ljubavi znači poznavati razne sorte muškaraca slabo sposobnih za ljubav, reći ću vam i to da samo slabići nisu u stanju da vole. A otići ću i šest koraka dalje od obične dijagnoze:

Ne zna šta oseća prema vama

Možda je prijatan i nežan, čak i strastven, ali nije u stanju da vam izjavi ljubav. Ili, ako govori da vas voli, njegovo ponašanje govori sasvim suprotno. Oprečne poruke koje vam šalje znače da ne zna šta oseća prema vama i da verovatno uopšte i ne zna šta je ljubav i kako se ona uzvraća i pokazuje.

6 pokazatelja da imate posla sa slabićem1 6 pokazatelja da imate posla sa slabićem

Ne ume da pokaže zahvalnost

Možda je ne oseća, a možda mrzi to što činite za njega, jer ne želi nikome ništa da duguje – nedostatak zahvalnosti u njegovom emotivnom životu ukazuje na nedostatak nekih osnovnih vrednosti na kojima se međuljudski odnosi zasnivaju. Obratite pažnju, verovatno nije takav samo prema vama, nego i prema prijateljima i porodici.

Comments