Huh, prvo bi trebalo definisati sam pojam. Šta je tačno dama? Pa, teško je precizirati, teško je opisati rečima, ali kada se jedna takva žena pojavi, kada je vidiš, jednostavno znaš – ona je takva dama! Ona je elegantna, nekako prefinjena, kreće se na poseban način, govori na poseban način, a njen osmeh kao da nije sa ovog sveta. Ona zrači posebnom energijom, posebnim stavom i samopouzdanjem. Ona je ljupka i mila, ona se ponaša ženstveno i delikatno, ona nikada neće opsovati ili se posvađati sa nekim ko ju je slučajno nagazio na ulici. Da, ona definitivno kao da nije sa ovog sveta, naročito kada je uporediš sa mnoštvom drugih žena koje viđaš na ulici. Ali, u čemu je njena tajna?

Dama je uvek svesna svog izgleda

Dami je nekako urođeno da bude šarmantna i posebna. Nju nikada nećeš videti sa sumornim izrazom lica, namrštenu, kako juri i žuri, kako deluje besno, agresivno i onako kao da bi svakog trenutka nekog ubila. Iako je to svojevrsni standard “bitnih” devojaka danas, to nikako nije damski. Lepo se ponašati, lepo se osećati i to reflektovati i putem svog spoljašnjeg izgleda danas možda jeste staromodno i tako “ne-in”, ali ipak nikada neće biti pogrešno. Makar ako pitaš neku damu.

Dama voli sebe

Dama voli sebe takvu kakva jeste. Jer dama zna da, ako ne voli samu sebe, neće je voleti ni neko drugi. Njoj nije problem da bude sama i da pronađe nešto što će je ispuniti i napuniti baterije. Ona uživa u tišini. Ona uživa sama u sopstvenom društvu. Ona uživa radeći stvari koje je opuštaju i umiruju jer zna da kada se iznutra lepo oseća, spolja će izgledati još bolje i lepše.

dama 2 6 saveta kako da budeš prava dama
Comments