Ako ste prihvatile standarde savremene seksualnosti, verovatno ste se već suočile sa tim da jedan muškarac neće zadovoljiti sve vaše potrebe, da niste zadovoljne površnim, povremenim i jednokratnim seksom i da se možete, a često i morate, same pozabaviti sopstvenim zadovoljstvom.

Dakle, rešile ste da izaberete vibratorinstrument zadovoljstva, a to je potpuno različito od izbora muškarca i prihvatanja i prilagođavanja onom alatu kojim on raspolaže. Birajte vibrator kao što birate mobilni telefon.

Oblik i veličina

Do sada ste sigurno saznale kakav oblik i koja veličina vam najviše odgovaraju. Možda vam se sviđa da vibrator što više liči na penis, a možda želite da vaša seks igračka baš tako i izgleda. Ali, nemojte pogrešiti kao kad birate telefon, pa vam se sviđa crveni, a onda otkrijete da su mu opcije suviše komplikovane i da se baterija brzo prazni.

Performansi

Kako radi? Koliko brzina ima, da li su vam potrebni i oni dodaci za stimulaciju klitorisa i koliko je bučan kad se uključi? Verovatno možete da pronađete sve opcije koje imate u vidu u nekom kvalitetnom proizvodu.

vibrator zene 6 smernica za izbor savršenog vibratora
Comments