Poznata glumica Angelina Jolie je i dan danas poznata kao jedna od najlepših, a možda i najlepša žena sveta. Ona stari veoma graciozno, i zadržava svoju neporecivu prirodnu lepotu, a njen ukus postaje sofisticiraniji sa godinama koje prolaze. U mladosti, ona je važila za pravu holivudsku buntovnicu, kako svojim ponašanjem i stavom, tako i svojim stilskim izborima koji su često uključivali odevne komade koji joj otkrivaju figuru ili odevne komade od kože – a danas, ona je prava dama, koja zna šta joj dobro stoji i u čemu se najbolje oseća. Volimo Angelinu Jolie zato što je njen talenat, kao i njen stil večan – a ukoliko želite da se stilizujete kao ona, evo nekoliko predloga u nastavku teksta.

Timeless trench mantil

Trench mantil je odevni komad koji svaka žena mora imati u svom garderoberu i Angelina Jolie to zna. Nju u svakodnevnim kombinacijama često možemo videti upravo u trench mantilu, koji nosi uz jednostavne i elegantne odevne komade kao što su duga crna haljina, komforni džemper ili džins. Ipak, ona svojim stavom zna da učini da čak i klasični trench mantil izgleda neodoljivo i sexy. Za fotografisanje na fotografiji ispod, ona je mantil uklopila sa efektnim zlatnim nakitom.

Neutralni tonovi i oversize džemper

Angelina je poznata po tome što često nosi neutralne nijanse, kao i crnu i belu boju. Ona se uglavnom odlučuje za jednobojne odevne komade jednostavnog kroja, koji ne naglašavaju preterano njenu figuru, već u njima izgleda potpuno opušteno. Ona je oversize nude džemper sa V izrezom uklopila uz dugu belu suknju, koju jedva čekamo da nosimo na leto, a ukoliko ste nestrpljivi – možete je uklopiti uz plitke čizme i kao Angelina, efektnu, malu kožnu torbu.

Duga boho tunika

Tunika u boho stilu savršeno izgleda na Angelininoj izduženoj figuri. Dobro nam je poznato da Angelina promoviše modnu održivost i da se u mnogim situacijama odlučuje za minimalizam, jednostavne i kvalitetne materijale. Nju takođe često možemo videti na putovanjima u zemlje istočne Azije ili Afrike, koja su je inspirisala na stilske promene, među kojima je i nošenje dugih boho tunika i jednostavnih sandala od kože.

Comments