Već ste čule kako muškarci obećavaju ono što posle nikada ne ispune, kako govore ono što želite da čujete, zato što će tako dobiti ono što oni žele, već se ispostavilo da vas je slagao zarad sopstvenih interesa. Loša iskustva su vas naučila da budete nepoverljive i da ne verujete svom osećaju čak i kad ste sigurne da je iskren. To je ono najgore kod nepoverenja u muškarca – narušava vam poverenje u same sebe. Ali kad izgovaraju ove stvari, muškarci su obično potpuno iskreni, pa možete verovati sebi kad osećate da treba da im verujete.

Kad kaže da želi ozbiljnu vezu

Viđate se neko vreme neobavezno, bez mnogo posvećivanja i poveravanja, a onda vam on kaže da mu to više ne odgovara, jer hoće ozbiljnu vezu sa vama, ako i vi želite to isto. Kad reši da ovako istupi, muškarac će možda dodati i ultimatum – reći će vam da ne želi više da vas viđa, ako ne želite da se obavežete. Obično je situacija obrnuta – vi želite ozbiljnu vezu, a on kaže da nije spreman, tako da, kad je spreman, muškarac želi da bude siguran u vas.

Želi da upoznate njegovu porodicu

Biće to poziv na porodično okupljanje povodom nekog praznika i imaćete tremu. On želi da vas njegova porodica upozna i zavoli, a vi ste sigurne da se nećete dopasti njegovoj mami, jer ni jedna nije dovoljno dobra za njenog sina, toliko ste do sada shvatile o muškarcima i njihovim majkama. Ali on vam je pričao i o svojoj šašavoj tetki i omiljenim sestrama, kao i o onim uobreženim, koje misle da su bolje od svih, o baki koja će želeti da vas nahrani i ugoji na licu mesta, o ocu, braći… Vi već znate te ljude i sada samo treba da se pojavite. I jasno vam je da to vašu vezu ozvaničava više nego išta drugo.

Ljubav na prvi hejt4 6 stvari koje vam muškarci govore samo kad to stvarno misle
Comments