Višak kilograma je prava noćna mora! Noćna mora iz koje se teško budimo i za koju, koliko god se trudimo da pronađemo rešenje – rešenja nema. Ko još može da podnese bedne rezultate?! Na kraju uvek odustanemo i u fazonu smo – ma, što smo se uopšte i trudile?!

Ali, ne, ne, to nije stav koji vam je potreban. Jer, višak kilograma više neće biti problem uz ovih šest jednostavnih trikova.

Budite dosledne

Teško je započeti dijetu i teško je navići se na činjenicu da više nećete jesti brzu hranu već samo voće i povrće. To je veliki stres za telo i telo će sigurno reagovati u skladu sa tim. Ali, najvažnije je da ne odustajete i budete dosledne cilju koji ste sebi zacrtale. I, samo zamislite, zar na kraju nećete biti srećne kada ostvarite ono što ste naumile? O da, to je taj ponos.

Pratite svoj napredak

Veoma je važno da svaki pomak i svaku promenu ubeležite. Na taj način ćete najbolje znati da li ste i šta postigle i bićete fokusirane i motivisane. Imajte na umu da će možda biti potrebno da prođe malo više vremena dok ne primetite rezulatate, ali ako sve zapisujete, bićete srećne svaki put kada napravite čak i mali pomak. I, naravno, neće vam ni pasti napamet da odustanete.

dijeta 1 6 tajni kako da uspešno izgubiš kilograme
Comments