U svetu prepunom ljudi, različitih, teško je naći osobu koja vam je do jednog trenutka bila sasvim nepoznata, a onda je sve bolje upoznajete i počinjete da pomišljate da je baš ona vaša srodna duša. Naravno, postoji tu  i pitanje, da li ta srodna duša postoji ili smo je samo onako izmislili, ali da postoji neki osećaj da je osoba “kao stvorena za nas” to definitivno postoji. I najbolje je poslušati baš njega, unutrašnji osečaj koji “gura” da nešto uradite ili ne, ali onda kada niste sigurni da li vas gura u naručje “onog pravog”, onda postoje i neki znakovi koji vam mogu pomoći da se odlučite.

Free People January Collection 2017 1 3 6 znakova koji će ti pokazati da je on onaj pravi

Postoji jedna strana svake ličnosti, koja brzo pokaže da li je nekoj osobi stalo do vas. Ukoliko bez ikakvog uzdržavanja, straha, sramote ili prikrivanja jer će se osećati “manje”, govori o svim vašim uspesima, dostignućima, svemu onome zbog čega će vas zavidni i oni koji se osećaju ugroženo iz bilo kog razloga ignorisati i čak i mrzeti, onda znajte da je osoba koja je prava za vas. On nema potrebu da prikrije vaše uspehe kako bi sakrio svoje neuspehe, ima samo potrebu da deli sreću jer je pored takve osobe.

Kako se vaš dragi ponaša prema vama nakon nekoliko godina veze? Ne pravi iznenađenja, zaboravlja datume i sve ono što vam je bitno? Nije on za vas. Ukoliko i nakon dosta godina provedenih uz vas želi da napravi sitno iznenađenje koje će vas raznežiti, nasmejati, ukoliko vam iz čista mira donese poklon ili omiljeno cveće, onda je to osoba uz koju možete slobodno da starite, jer ćete znati da ima uvek ko da brine i misli na vas.

Comments