Da rezimiram: sa dečkom si već neko vreme, prilično si sigurna da je to to, obožavaš da provodiš vreme sa njim, jedva čekaš da ga vidiš, nedostaje ti kada nije tu i polako počinješ da misliš kako bi bilo zaista sjajno kada biste živeli zajedno. Jao, pa zar to nije uzbudljivo? Stalno se budite zajedno, pijete kafu, kuvate, gledate filmove, ćaskate do kasno u noć, a da ne trošite minute, a kad god želiš da ga vidiš, zagrliš ili poljubiš – on je tu! San snova!

U redu, zaljubljena si do ušiju, to je evidentno, ali da li se svesna toga šta sve zajednički život donosi? Znaš već, nije to baš uvek med i mleko, što se kaže. Zato, pogledaj ovih šest znakova koji ukazuju na to da ipak još uvek nije vreme da se upustiš u tu avanturu.

par 1 6 znakova koji pokazuju da još uvek nisi spremna da živiš sa dečkom

Još uvek se niste posvađali “na krv i nož”

Koliko god da ste oboje u fazonu da se ne svađate, da uvek lepo razgovarate, mrzite bilo kakve sukobe i do sada se niste pokačili ni oko čega, to ne znači da se nikada u životu nećete posvađati. Prosto, svađe su normalne, a ponekad čak i zdrave. Osim toga, kao što je bitno da svog dečka što bolje upoznaš pre nego što počneš da deliš stan sa njim, trebalo bi da ga upoznaš i u ovom svetlu – kakav je kada se svađa, kakav je kada je ljut, kako bi shvatila da li bi mogla da se nosiš sa tim da oboje ćutite, svako u svom ćošku zajedničkog stana. Dok ne izgladite stvari.

Još uvek se ne osećaš prijatno sa njim bez šminke

Ne znam da li zaista treba ovo da objašnjavam? Kada živiš sa nekim, to znači da spavaš sa nekim i da se budiš kraj nekog, a to ne uključuje šminku. Mislim, kako ćeš se probuditi pored dečka sa sve šminkom? Ne ide. On treba da poznaje svako tvoje stanje i izdanje, baš kao i ti njegovo. Ipak ćete biti skoro pa 24/7 zajedno. Moraš biti slobodna i opuštena pred njim u tom slučaju.

Comments