Kada je reč o predstavljanju novih trendova, novih kolekcija i predviđanja šta će to biti huge tokom novih sezona, nedelje mode su neprikosnovene! Među njima, najveći kredibilitet svakako ima Nedelja mode u Njujorku koja traje još svega nekoliko dana, pa ipak, već sada možemo da izdvojimo nekoliko komada koji su najupečatljiviji i koji će sasvim sigurno biti najupamćeniji.

Fendi jaknica

Fendi capelet, simpatična jaknica koju nosi Bela Hadid, svakako je jedan od komada koji je privukao najviše pažnje. U tipičnom jesenjem dezenu, možeš je nositi u kombinaciji sa ultra modernim rolkama ili džemperićima od tankog pletiva, a ako je ukombinuješ i sa suknjom u istom stilu, istog brenda, biće to pun pogodak – baš ono što možemo da vidimo i na modnoj pisti! Imaj na umu da će upravo capelet biti top trend komad sezone, pa, ako planiraš da ideš u šoping – znaš šta da tražiš!

Sacai sako

Sacai sako je najnoviji update klasične denim jakne. Ovaj zanimljivi miks ženske jakne i muškog sakoa je savršen za nositi uz skinny pantalone ili farmerke. Ne plaši se da poneseš jedan ovakav upadljiv komad, naročito kao deo jednostavnog, minimalističkog autfita jer je ovaj sako doslovno sve! Malo teksasa, malo pliša, malo krzna – o da, želimo sve!

Loewe tašnica

Uticaj zapada je osetan u gotovo svakoj kolekciji za sezonu jesen/zima – i to onog divljeg! Kaubojke su ponovo IN, antilop takođe, a brend Loewe je dao svoj doprinos celoj priči ovim preslatkim modelom tašnice koji je dostupan u više boja. Ako voliš boho stil, ovo je pravi aksesoar za tebe u novoj sezoni!

Comments