Gianvito Rossi čizme

Jake i samouverene – bilo koji model Gianvito Rossi čizmica će u tebi probuditi ono što zaista i jesi: moćna žena koja može sve! Inspiracija za nove modele obuće kao da dolazi iz Matriksa, a crni modeli od lateksa su na vrhu svih wish lista. Odličan izbor ukoliko voliš da nosiš stroga odela, ali i lepršave haljine. Slagaće se baš uz sve!

Victoria Beckham kaput

OK, OK, jasno nam je! Leopard print će još dugo biti među nama i definitivno će biti nešto što će obeležiti sezonu jesen/zima. Videli smo ga na reviji, videli smo ga na Viktoriji lično, zašto ga onda ne bismo videle i na sebi?! Ukoliko ti se dopadaju ovakvi statement komadi, nosi ih uz crne kombinacije, kombinacije džinsa i bele košulje i sa diskretnim dodatkom u vidu zlatnog nakita. 

Gucci patike

Najnoviji model Gucci patika je kao nakit za tvoja stopala! Upravo ovi kristalni dodaci i čine da se patike mogu nositi i tokom dana i tokom večeri, a s obzirom na stil koji Gucci promoviše, ništa nije too much! Odnosno, budi hrabra i ovakav model patika nosi uz sve što poželiš, samouvereno i sa stilom.

The Row odelo

Monohromatska odela koja su dominirala The Row revijom su prava poslastica za ljubitelje jednostavnosti, ali i boja. Upadljiva boja, ali klasičan kroj, ovo odelo spaja sve ono što najviše volimo u vezi sa modom i zato je sasvim legitimno da ga i ti želiš. Ne krivimo te. Ovo je logičan izbor za posao, a može izgledati kul čak i u kombinaciji sa visokim potpeticama – za koktel veče.

View this post on Instagram

Fall 2018 Collection

A post shared by The Row (@therow) on

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/fendi

Ivana

Comments