Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Nije nikakva tajna da posle nekoliko godina provedenih sa istom osobom, postepeno potpadamo pod rutinu, koja nije nužno loša stvar, ali normalno je da želimo da vam svaki trenutak sa voljenom osobom bude jednako zanimljiv, neproživljen i drugačiji. Međutim, uvek je lakše reći nego uraditi. Rutina je lepa. Kada provedeš “čitavu večnost” pored osobe koju voliš, rutina je normalna, prolazna i sastavni deo vašeg odnosa, a ona se naravno ne javlja samo na ljubavnom planu. Međutim, rutina u ljubavi često ume da bude puna spletki, zlih misli, koje te nekad, na momentu, uglavnom u kasnim noćnim časovima, kada se prevrćeš u krevetu, ne možeš da spavaš, zagolicaju i nateraju da se zapitaš da li je osoba pored tebe – tvoja osoba.

Rutina je lepa, jer rutina je sigurnost. Postoji nešto neverovatno utešno u nekome pored koga osećaš mir i spokoj, a ne konstante leptiriće, i nešto mnogo intimnije u tome što jedete burgere na kauču dok gledate glupu komediju, umesto romantične, ali pomalo nervozne večere na prvom sastanku (plus depilacija je sada mnogo manji problem). Ipak povremena varnica je jako bitna kako se vaša romantična veza ne bi pretvorila u prijateljstvo. Nebitno da li ste u stadijumu veze iz 50 nijansi sive ili ste u stadijumu starog bračnog para, u nastavku ti otkrivamo nekoliko stvari koje možete da uradite već ovog vikenda kako biste uneli malo osveženja u svoju vezu.

Probajte nešto novo

Ljubavne vezu počinju da “skupljaju prašinu” onda kada rutina postane norma. Najlakši način da osvežiš vezu je da svog partnera vidiš i doživiš u nekom drugačijem svetlu, u situacijama koje nisu uobičajene. Bilo da se radi o planiranju odmora na mestu na kojem nijedno od vas nije bilo, da isplanirate poker veče, iako ste više jamb par, ili da rezervišete mesto u restoranu, umesto da naručite hranu, bilo šta novo (malo ili veliko) će učiniti da opet osetiš prijatno treperenje u stomaku koje si nekada osećala prema svojoj voljenoj osobi.

View this post on Instagram

You will love again. You will love again even though their last words are still dancing in your head. You will love again even though they promised you forever and still walked away. You will love again even though your heart is still beating to the sound of their name. Because the crazy thing about love is that it always comes back. And you probably won’t recognize it at first. Because love comes back wearing different bones. Loves comes back holding you with different arms. Love comes back with brown eyes instead of blue. Love comes back when you’re not ready, and it comes back when you are. Love comes back saying “I love you” in a voice you haven’t heard before, showing you that they mean what they say with different gestures and different ways to let you know they are yours. Love comes back with quirks and hands you’ll have to learn all over again. And I know. I know that all of this means nothing right now. I know this doesn’t fix the fact that your heart is still aching. I know your mind is still consumed with what ifs. I know how hard it is to move on and break free. But you need to let go. It’s the only way to become whole again. It’s the only way to invite love back. Because if you don’t walk away, you risk missing the chance to meet another love again. You miss your shot at second love or third love or even fifth love. You’re keeping yourself caged in something that just isn’t meant to be. So as hard as it is, as much as it hurts, have faith in the universe and have faith in yourself that you will fall in love again. After all, you already have once. words by @mollyburford

A post shared by WILDFIRES (@wildfiresss) on

Vežbajte zajedno

Možda uživaš u svojim jutarnjim časovima joge, ili večernjem pilatesu, a on prosto obožava trčanje, treniranje jeste vreme kada je bitno da se posvetiš sebi i sopstvenom psihičkom i fizičkom opuštanju, ali zajedničko treniranje jednom u nekoliko nedelja je savršen način da održite varnice između vas. Pored toga što ćete oboje osetiti čari zdrave konkurencije koje će u vama probuditi dodatnu motivaciju za vežbanje, ali i flert, treniranje izaziva lučenje endorfina koji će doprineti da produbite svoju emocionalnu povezanost i osetićete se znatno bliskije.

Razmenjujte emocije koje nisu samo “volim te”

Niko ne može da ospori emocije i snagu koja leži iza “volim te” i to je naravno stvar na koju treba da podsećaš svog partnera uvek, ali postoje šanse da vam je ta rečenica postala fraza koju govorite na kraju svakog telefonskog razgovora ili pred spavanje. Samo fraza više neće rezultirati uzbuđenjem, divljenjem i osećajem povezanosti, kao što je bio slučaj na početku vezu. Jednako je bitno da tvoj partner zna da si ponosna na njega, da mu se diviš i da ga uvažavaš, a zato je bitno da nekada umesto “volim te” koristiš rečenice koje su jednako bitne i imaju podjednako jako značenje.

Editors choice