Pošto ćemo pričati o izbegavanju ružnih navika koje paraju uši i oči muškarcima u vezi, svaku stavku ćemo počinjati jednim velikim NE. Obratiti pažnju na sledeće pogrešne korake, jer mogu pomoći u ispravljanju istih i sprečiti neke ružne događaje koji bi usledili: svađe, raskide, ljutnju, netrpeljivost.

Dakle, ako želiš zdravu i srećnu vezu:

ovako izgleda veza iz snova 8 Sedam navika koje uništavaju vezu

1. NE kritikuj njegovu porodicu – bez obzira koliko vas nerviraju i kako se osećate u njihovom prisustvu, nikako mu nemojte to nabijati na nos. Krenite od sebe i svoje porodice, krv nije voda, uvek ćete biti na njihovoj strani, zar ne? Tako da popustite i ne insistirajte na nemogućem. Očekujte od njega podršku, ali ne i to da će vas staviti iznad porodice. Najbolji savet koji će vam olakšati je: gledajte svoja posla i držite jezik za zubima, ogradite se i biće vam mnogo lakše.

2. NE špijuniraj ga – ako misliš da je bolje da ga non-stop držiš pod kontrolom, varaš se. To onda nije uživanje, već mučenje. Ako previše analiziraš svaku stavku njegovog života, svaki njegov potez i post na Facebooku i Twitteru onda porazmisli da li je tvoja veza uživanje ili stražarenje. Dakle prepusti se ljubavi. Previše mozganja nikome nije donelo dobro.

Comments