Jedna od najvećih svetskih zvezda poslednjih godina živi veoma povučen život, daleko od očiju javnosti, ali je za novo izdanje britanskog magazina Vogue odlučila da se konačno otvori i podeli detalje svog života. Kroz svoju gotovo trodecenijsku karijeru pevačica je pažljivo otkrivala činjenice o sebi i svojoj porodici, a u ovom izdanju odlučila je da sa fanovima podeli 7 neobičnih činjenica o sebi, koje nije znao ni najveći broj njenih bliskih saradnika.

Ime je dobila po majci

Mnogi su se pitali odakle potiče neobično ime Beyoncé i da li je to u stvari njeno umetničko ime? Naprotiv, Beyoncé je rođeno ime popularne pevačice, koje je u stvari dobila po prezimenu svoje majke. Njena majka rodila se kao Celestine Beyoncé, a kada je odlučila da se uda, shvatila je da će njeno devojačko prezime biti zauvek izgubljeno. Kako se to ne bi dogodilo, Tina je svojoj ćerci dala ime Beyoncé kako bi makar na neki način nastavila lozu svoje porodice.

Njene pevačke sposobnosti otkrivene su slučajno

Iako većina ljudi uđe u muzičku industriju svesna svojih vokalnih kvaliteta, to nije bio slučaj sa njom. Beyoncé je započela karijeru kao deo jedne plesne grupe koja je nastupala uz brojne poznate pevače, a tokom jedne od proba, glavna koreografkinja, Darlette Johnson zapazila je njen glas. Tada je odlučila da joj da vetar u leđa i ohrabri je da započne pevačku karijeru.

Broj 4 je za nju sudbonosan

Od ranog detinjstva bila je opsednuta brojem 4 i dan danas smatra da on ima veliku ulogu u njenom životu. Osim što je rođena 4. septembra, rođendan njenog muža, majke, kao i godišnjica braka takođe su četvrtog dana u mesecu. Iz tog razloga, i ona i suprug Jay-Z imaju istetoviran rimski broj 4.

Comments