Ne znam za tebe, ali ja obožavam da kada uđem kod nekoga u kuću/stan osetim da taj prostor odiše nekom posebnom, toplom atmosferom, jednostavno, da ima dušu! U tom slučaju se odmah zaljubim u taj prostor i već razmišljam kako i svoj dom mogu da “ukrasim” i sredim na sličan način. I, da se razumemo, ne mora taj dom da bude nov, cakum-pakum sređen ili šta ti ja znam, ali bitno je da ima neke detalje koji će oplemeniti prostor i koji će mu udahnuti život.
I sama razmišljaš o uređenju svog home sweet home? Mala pomoć – ako voliš modu, ovu ljubav lako možeš usmeriti i na svoj dom i, u skladu sa tim interesovanjem, nabaviti nekoliko sitnica koje će mu dati lični pečat, ali i neodoljivi, stylish izgled!

Upadljiva podna lampa

Bez obzira na to da li je tvoj dom po površini veliki ili mali, sigurno postoji neki ćošak koji možeš ukrasiti velikom, upadljivom podnom lampom. Na primer, lampu možeš smestiti u blizini kreveta, kako bi uz nju mogla da čitaš, ali i sebi napraviš ugodnu atmosferu. Pa čak i romantičnu, zašto da ne? Kada je prostorija osvetljena na ovaj način, ona automatski izgleda lepše i odaje utisak udobnosti i prijatnosti.

lampa 7 stvari koje svaka stylish devojka ima u svom domu

Komplet jastučića

Kad sam već kod kreveta, osim lampe koja će diskretno osvetliti uzglavlje, možeš ga ukrasiti i simpatičnim jastučićima koji će imati neku priču. Ne moraju da budu identični, ali mogu da budu usklađenih boja ili dezena kako ne bi sve izgledalo prenatrpano ili previše šareno. Opet, sve zavisi od uređenja ostatka doma, kao i toga kakvu atmosferu želiš da napraviš. Svakako, ovo je još jedan lični pečat tvom domu i simbol udobnosti i opuštanja.

jastucici n 7 stvari koje svaka stylish devojka ima u svom domu
Comments