Slike, slike, slike

Najbolji način da ukrasiš svoje zidove (naročito ako su beli) jesu slike! Odaberi slike jarkih boja ili pak crno bele, u zavisnosti od atmosfere ostatka prostorije. Ukoliko ukrašavaš spavaću sobu, odaberi sliku nekog lepog predela (prirode ili omiljenog grada, na primer), a ukoliko ukrašavaš kuhinju ili trpezariju, pronađi sliku koja bi odgovarala toj “temi”. Naravno, ako ne voliš slike, uradi svoje fotografije i stavi ih u interesantne ramove koje ćeš potom okačiti.

slike 1 7 stvari koje svaka stylish devojka ima u svom domu

Zelenilo

Ako te muči još neki prazan kutak, a lampu si već obezbedila, osveži ovaj deo doma – biljkom. Neka to bude neka sobna, zelena biljka, ne mora da bude čak ni cveće, koju ćeš posaditi u interesantnu saksiju. Odličan način da osvežiš prostoriju, a čak i da ne umeš da “barataš” ovim živim bićima, ti nabavi kaktus! Lak za brigu, a može da bude tako lep.

biljka 7 stvari koje svaka stylish devojka ima u svom domu

Sveće

Ako si ovako lepo sredila stan, zašto mu ne bi dodala još jednu prelepu notu – miris! Zaboravi na klasične osveživače vazduha, odaberi ukrasne, ali mirišljave sveće i uživaj u svom “gnezdu” svim čulima!

svece 7 stvari koje svaka stylish devojka ima u svom domu
Comments