Svaka devojka koja prati modu i vodi računa o svom stilu i stajlingu zna da aksesoari mogu da upotpune ili uropaste autfit. Ipak, nije lako pronaći aksesoare po pristupačnim cenama, a da opet budu i u trendu i kvalitetni.

Zato ne preterujemo ako kažemo da “dišemo” onako kako Parfois, portugalski brend modnih aksesoara kaže, jer uvek savršeno predviđa koji će aksesoari biti “u fokusu” tokom aktuelne modne sezone. Ovo ima smisla, naravno. Ne mogu svi sebi da priušte torbe i aksesoare koje viđamo na modnim pistama, ali baš zato i postoje brendovi koji pažljivo isprate modne revije, naprave odabir onoga što deluje najzanimljivije i te trendove učine pristupačnim nama “običnim smrtnicima”.

Međutim, pošto postoji više od hiljadu dostupnih torbi, ogrlica, naočara za sunce, ešarpi i drugih aksesoara dostupnih na sve strane, nije uvek lako izabrati tih nekoliko stvari i trendova koji će se, neizbežno, izdići iznad drugih  – te smo se potrudili da uradimo ovaj “posao” za tebe. U nastavku pogledaj bez kojih 10 aksesoara ne možemo da zamislimo ovo proleće, kao i gde možeš da ih nabaviš!

Parfois 1 7 trendi aksesoara bez kojih ne možemo da zamislimo prolećeSlika 1

Crveni ranac

Rančevi u poslednjih nekoliko sezona doživljavaju veliki povratak, ali ovog proleća zameni klasični crni ili ranac u kamel boji, jednim crvenim koji će svaki autfit učiniti smelijim!

Naš izbor: Crveni minimalistički ranac 2.899,00 din (slika 1),  Parfois.

Comments