Svi dobro znamo da je najteže skinuti masne naslage sa predela stomaka, jer se brzo skupljaju, ali se jako teško razgrađuju i nestaju. Naravno, najbolja opcija za njihovo uklanjanje jeste kombinacija vežbi i zdrave ishrane, ali kada za to nemaš svakodnevno vremena, postoje načini  da i bez vežbi, da bez mučnih trbušnjaka ostvariš rezultate koje želiš.

U svoju svakodnevnu rutinu ubaci to da odmah nakon ustajanje popiješ jednu čašu mlake vode sa malo limunovog soka. Ova navika, nekih pola sata pre prvog obroka, učiniće da tvoj metabolizam bude ubrzaniji nego inače, te da stomak tokom celog dana “prihvata” spreman hranu koju će odmah variti i prerađivati, pa samim tim  neće postojati opcija da nešto od unetog u organizam ostaje kao deo naslaga koje smetaju.

stomacni misici 1 8 načina da se rešiš masnih naslaga sa stomaka   bez trbušnjaka

Izostavi mleko i kafu nakon buđenja. To su namirnice koje bi trebalo da konzumiraš tek kasnije, kada prođe doručak, jer na prazan stomak i mleko i kafa deluju jako teško, jer se ponašaju kao visoko kalorična hrana. Umesto njih odluči se za jogurt, kefir, kao napitke koji deluju probiotički i ubrzavaju rad metabolizma.

Comments