On ti se sviđa i više od toga. Ali vaš kontakt je površan i prijateljski, niko od vas dvoje ne prekoračuje granicu, pristojni ste i ne flertujete, on nikako da napravi neki korak koji će voditi ka razvoju događaja, a ti misliš da treba da čekaš da on napravi taj korak. Možda ste oboje veoma stidljivi, možda njegovo srce pripada nekoj drugoj, ali možeš samo da nagađaš. Evo razloga zašto treba da prestaneš da nagađaš.

Neizvesnost ti je dosadila

Kad ne znaš na čemu si, možeš svašta da zamišljaš i da se naslađuješ svojim zamislima. To je zabavno, slatko i uzbudljivo – neko vreme. A onda dosadi. Počne da te opterećuje. Nervira te što se sve odvija samo u tvojoj glavi i samo je jedan način da to prestane – da mu kažeš šta osećaš i da vidiš kako će reagovati. Ovaj rizik je takođe uzbudljiv, na svoj način.

Ne želiš više da gubiš vreme

Nije sebično razmišljati o tome da vreme ne radi za nas, nego naprosto prolazi. Dok se nalaziš u situaciji koja ti prija – kao što je kontakt sa onim ko ti se sviđa, a ništa se ne dešava – ostaješ u toj situaciji dok ti ta vrsta napetosti godi, dok te ispunjava energijom. Kad počne da te iscrpljuje, počinje gubljenje vremena. Nemaš šta da čekaš, da se odnos među vama razvija spontano, već bi se pokrenuo. Postoji blokada i treba je razbiti, da bi znala da li da ostaneš sebična i odbaciš ono što nikuda ne vodi.

par 3 8 razloga da mu kažeš šta osećaš
Comments