Izgled kože je najvećim delom rezultat nege koju joj posvećujemo i predstavlja odraz našeg odnosa prema sebi tokom godina. Koža se menja u svakom životnom dobu, a proces starenja nije uzrokovan jednim faktorom, već kombinacijom unutrašnjih i spoljašnjih. Neki od tih faktora su neizbežni i ne mogu se promeniti. Naša biološka starost određuje strukturne promene u koži i efikasnost ćelijskih funkcija usporavaju sa svakom godinom koja prođe. Kao posledica, dolazi do istanjivanja veza između derma i epiderma i smanjene međućelijske razmene hranljivih materija u epidermu. Bore su obično prvi vidljiv znak ovih posledica. Kada je narušena struktura kože, postaje vidljiv i gubitak gustine. To je često propraćeno umornijim izgledom kože i njenom istanjenošću. Dobar izbor nege kože je izuzetno važan deo pristupa tretiranju znakova starenja.

Burra 4 Bez dileme, BURЯA zaustavlja vreme!

Zahvaljujući inovativnim i efikasnim sastojcima, BURЯA personal skin expert kolekcija predstavlja idealan tretman dubinske nege i regeneracije kože i kao takva zadovoljava visoke kozmetičke standarde. Formulisana je na bazi kompleksa peptida, koji u odnosu na druge aktivne sastojke, deluju gotovo trenutno na kožu sa dugoročnim i vidljivim rezultatima. Stimulišući metaboličke procese u koži i sintezu ključnih komponenti epidermisa, ojačavaju strukturu vezivnog tkiva dajući koži jedrost i čvrstinu. Caprooyl Tetrapeptide, biomimetički peptide efikasno utiče na smanjenje finih linija i bora na koži lica. Najbolji rezultati se postižu istovremenom upotrebom sva tri proizvoda za negu lica iz kolekcije BURЯA čime se sinergistički efekat aktivnih sastojaka pojačava.

Burra 3 Bez dileme, BURЯA zaustavlja vreme!

Uz Burra dnevni krem, noćni krem i krem za aktivnu negu oko očiju, pravi je trenutak da svojoj koži posvetite posebnu pažnju i podarite joj vrhunsku negu!

Burra 1 Bez dileme, BURЯA zaustavlja vreme! Burra 2 Bez dileme, BURЯA zaustavlja vreme!

Probajte i ostale BURЯA personal skin expert proizvode za negu lica i tela!

 

Comments