Ako se pitaš da li je stvarno tako posvećen, kao što izgleda da jeste, evo nedvosmislenih znakova da je zaista tako. Muškarac koji se ovako ponaša, pun je poštovanja, stalo mu je do tebe i srce mu je na pravom mestu.

Ne kasni na sastanke

Kad se dogovorite da se nađete, nikad ne moraš da ga čekaš. Ili je već tu i čeka te, ili si stigla pre vremena, ako moraš da sačekaš koji minut. On ne kasni na sastanke. Ne samo zato što je dobro vaspitan i trudi se da nikada nigde ne kasni, nego i zato što mu je stalo do tebe.

Pokazuje interesovanje za stvari koje tebe zanimaju

Ako je neka oblast tvog strasnog interesovanja njemu nepoznata i nije mu bliska, on ne iskazuje prema tome prezir (kao što muškarci iznenađujuće često čine) i nije indiferentan. Nastoji da se upozna, da se informiše i da te prati u tvojim interesovanjima.

Stoji ti na raspolaganju

Za bilo kakvu uslugu i pomoć možeš da mu se obratiš u bilo koje doba. Da ti pomogne da središ stan, da ti odnese kompjuter na popravku, da čuva tvoju mačku kad si na putu, da te uteši kad plačeš, da te posavetuje kad si zbunjena i ne znaš šta da radiš.

veza 31 Znaci da mu zaista jesi na prvom mestu
Comments