Creme de la creme modnog sveta se našao na dodeli Council of Fashion Designers of America nagrada, koja je održana u Brooklyn muzeju New Yorku.

Posebna nagrada, takozvana ICON nagrada je dodeljena Jennifer Lopez koja je blistala na crvenom tepihu.

Ko je bio najbolje obučen i ko je sve bio na ovom prestižnom događaju, možeš čekirati u nastavku.

Jennifer Lopez

Obučena u kreciju Ralph Laurena, opravdala je priznanje koje joj je dodeljeno, a osim icon nagrade, može joj biti i dodeljena nagrada za najbolje trbušnjake na događaju. JLo evidentno iako puni za mesec dana pedesetu godinu – ne stari.

Michael Kors i Bella Hadid

Dizajneru Michael Korsu se na crvenom tepihu pridružila njegova muza Bella Hadid koja je naravno ponela njegovu kreaciju. Crna haljina sa perjem je upotpunjena skupocenim dijamantskim minđušama.

Diane Kruger

Jednostavna haljina dizajnera Jason Wua je savršeno stajala Diane Kruger.

Ciara

Ciara je ubedljivo jedna od najbolje obučenih osoba na svetskoj modnoj sceni, a u kreaciji Vere Wang nije razočarala.

Winnie Harlow

Supermodel Winnie Harlow je obukla Christian Siriano haljinu gde je akcentovano perje u kombinaciji sa štiklama u bojama duge.

Gigi Hadid

Slojevi odeće u vidu fashion outfita? DA! Supermodel Gigi Hadid je ponela kreaciju Louis Vuitton by Virgil Abloh, baby blue boji, što je odličan izbor.

Ashley Graham

Plus-size model Ashley Graham se odlučila za crnu kombinaciju, koja je kreacija Christian Siriana i izgleda fantastično.

Lily Aldridge

Dizajner Brandon Maxwell je bio zadužen da kreira haljinu po njenoj meri, a Lily je upotpunila look crvenim karminom i minđušama.

Ashley i Mary-Kate Olsen

Kao i uvek, sestre Olsen su se obučene u svoj brend pojavile na fashion eventu u svom stilu.

Comments