O ukusima se ne raspravlja, a pogotovo o muzičkim. Ipak, koju god muziku da volimo, možemo da je volimo na hiljadu različitih načina. Ona je ogroman deo naših života – upravo jer mu daje ton. Nekad je taj ton smirujuć, a nekad nas navodi na blud, ali bilo kako bilo, budi nam emocije. Može i da vas uljuljka u svoje sigurne note, a i da vam probudi želju za životom. Jedno je sigurno – bez nje bi nam život bio monoton.

Pročitajte u tekstu kojoj grupi muzičkog fana pripadate, po načinu na koji pristupate vašim omiljenim pesmama i izvođačima.

mohammad metri 1oKxSKSOowE unsplash scaled e1620389071381 Kako pravite plejliste i da li stalno slušate istu pesmu: Otkrijte koji ste tip muzičkog fana

Slušate jednu pesmu dok vam ne dosadi

Kada pronađete pesmu koja vas vozi, slušate je sve dok ne stignete do destinacije, a destinacija je ni manje ni više nego – gađenje. Znate onaj osećaj kada čujete pesmu koja vam je nekada služila kao alarm? Naježite se i odmah je prekinete jer vam budi nemire. Tako i sa pesmama koje slušate dok vam ne dosade, ali zato dok se to ne desi – vaša plejlista se sastoji samo od jedne pesme. Dok se ne zgadi i vama i ljudima oko vas, ona ne izlazi ni iz slušalica ni iz glave, a jednom kad vam dosadi, teško joj se vraćate (sem ako nije baš, BAŠ posebna).

Morate da poslušate pesmu čim izađe

Vaš Jutjub kanal već unapred zna koga slušate i šta vas radi, i on vam odmah na naslovnoj strani izbaci novitete vaših omiljenih izvođača (kao i onih koje nećete da priznate da volite. Ali Jutjub ne možete prevariti). Čim nova pesma izađe, vi stopirate sve što ste u tom trenutku radili ili slušali, i puštate play. Pritom, znate da ne mora pesma da vam se svidi na prvu loptu. Može biti i na drugu ili petu ili tek kad je čujete u kolima.

Comments