Nude i pink nokti – recite im “zbogom” jer je vreme za prave jesenje nijanse. Da li se sećate perioda kada su braon i crni lak bili jedina opcija za jesen? Naravno, svaka boja dobije svojih 5 minuta, ali priznaćete da zelena nije imala priliku da se proslavi.

Kada su zeleni nokti u pitanju, uvek mogu da budu too much. Sve zavisi od nijanse za koju se odlučite. Koliko god da su poznate ličnosti i influenseri pokušavali da ove godine proguraju neon lak, kako u pink neon boji tako i u zelenoj – to im nije uspelo.

Pročitajte i ovo: Nokti 2023 – kakvi će manikiri biti u trendu

Posle letnjih nijansi koje smo jedva preživeli, ako zanemarimo nude i Hailey Bieber srebrne nokte, vreme je da se fokusiramo na nijansu koju, zaista, svako može da iznese, a da bude u trendu. Možda vam zvuči kao da je u pitanju bordo ili duboka nijansa crvene, ali ne. U pitanju je tamno, odnosno maslinastozelena!

Ako malo bolje pogledate, ova nijansa baš podseća na dragi kamen. Možda se baš zato Selena Gomez odlučila za nju kad je sređivala svoje nokte jer ih je savršeno uklopila sa kamenom na prstenu. Ova boja je zaista divna i može se uklapati sa svim neutralnim bojama, zbog čega se možete osloniti na to da će vaš autfit uvek imati pop of colour!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nails (@tombachik)

Mi smo veliki ljubitelji ove nijanse zato što nas smiruje kad god je pogledamo. To, naravno, ima veze sa tim što je boja smaragdna. Ista situacija je i sa tamnoplavim nijansama, prosto vas smiruju čim ih primetite. Smaragdne boje prosto tako utiču na nas, a kad je zelena u pitanju, imamo osećaj kao da nas ta boja grli. Prosto je savršena za jesen!

Pročitajte i ovo: Manikiri koji će biti izuzetno popularni ove jeseni

Na dodeli Emmy nagrada, Selena Gomez je imala upravo ovu nijansu na noktima, a nakon toga smo mogli da je vidimo sve češće i češće. Naravno, Gomez je lepo uklopila ovu nijansu uz belu haljinu i nakit koji je u istoj boji. Kako bi se nokti savršeno uklapali uz nakit, njen nail artist je odlučio da se malo poigra i da od obične OPI zelene boje napravi smaragdnu. Ovo je uspeo tako što je kombinovao dva laka. Prvo je Selenine nokte premazao običnim lakom kome je, ipak, bilo potrebno ono nešto posebno. Zbog toga ga je premazao svetlucavom nijansom zelene – i dobili smo ovu boju koju sada svi želimo da isprobamo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Jasno je da nismo jedini jer već možemo da vidimo da i druge poznate ličnosti crpe inspiraciju jedne od drugih. Takav je slučaj i sa Sidney Sweeney. Čini nam se da pojedine boje ne izgledaju baš najbolje na dugačkim noktima. Na primer, crni manikir mnogo lepše izgleda kad imate kratke nokte. Tako ste možda pomislili i za ovu boju, ali glumica serije Euphoria je tu da nas ubedi u suprotno.

Pročitajte i ovo: Halloween ideje za manikir – jezive, ali sa stilom

Ova smaragdna boja, međutim, savršeno stoji svima! Bilo da volite dugačke ili kratke nokte, ove jeseni obavezno isprobajte ovu boju! Zamislite crno-beli autfit, na primer, dobra bela košulja i šljokičaste crne pantalone u kojima se sjajno osećate – i na sve to ovakav manikir – zar ne zvuči kao savršen praznični look? Kao što vidite, ova boja ne mora da bude samo jesenja.

Naslovna fotografija: instagram.com/tombachik

Milica Antić

Comments