Da li ste u večitoj dilemi oko izbora boje za svoje nokte? Tokom te neodlučnosti idete linijom manjeg otpora i izbor sužavate na one boje koje najčešće nosite – bež, belo ili crveno. S obzirom na to da ste na korak do svečanih proslava, odluka je pala na crvenu boju, tamniju nijansu jer ćete novogodišnju noć dočekati u crnoj haljini – dakle, birate da budete mistični, izazovni i svoji.

Crvenom bojom laka i ruža ne možete nikada da pogrešite. Ako želite da istaknete svoju autentičnost i karakter, birajte crvenu boju. Trenutno najpopularnija društvena mreža, TikTok, još jednom je donela nekoliko sjajnih ideja za manikir. Ovog puta, akcenat je na praznicima koji slede i zbog toga, iskoristite svoj termin kod tehničara za manikir da ispoljite svoju kreativnost na noktima.

Novogodišnja dekoracija

Novogodišnja dekoracija ne podrazumeva samo dekorisanje doma i kancelarije, osim toga, možete da dekorišete i svoje nokte. Ako imate tu sreću da u salonu koji posećujete postoje nail artisti koji sjajno crtaju, možete da dostavite ovaj ili sličan predleg. Neka temelj vašeg manikira bude crvena boja, a onda kombinujte belu i zlatnu boju koje će prelepo da se uklope.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karen Bosques (@_karebeauty_)

Pročitajte i ovo: 7 fantastičnih manikira idealnih za početak 2023.

Crveni frenč

Frenč je i dalje najtraženiji dizajn na noktima. Kroz godine samo menja forme i oblike, ali uvek ostaje jedinstven i lako prepoznatljiv. Bira se i za svakodnevne, i za svečane prilike. Elegantan je, slaže se uz svaku modnu kombinaciju i čini da ruke izgledaju lepše i nežnije. Uvek je u modi beli, zeleni, zlatni, zeleni ili crveni! Za ove specijalne prilike izaberite crvenu boju; neka frenč bude nešto deblji nego inače, a svoj manikir upotpunite cirkonima! Ne preterujte sa njima, ali i opustite se, jer tokom praznika se vodimo time da je više – više!

Nail art

Irvasi? Može! Izaberite badem oblik, dužu formu, tamniju nijansu crvene boje i dva nokta nadrograđena kamuflažnom bež bojom. Neka odišu nail artom, a možete da izaberete upravo irvasa jer je to idealna asocijacija na praznike. Na drugom noktu bež boje uradite klasičnu, neutralnu liniju.

Love red

Volite svoje prirodne nokte, ali ćete ih zavoleti još više kad ih osvežite toplom, crvenom bojom. Volite minimalizam i zbog toga uvek birate da kao dekoraciju na noktima imate nešto jednostavno i neutralno. Imate svoju parolu kojom se vodite, a to je da je manje – više, i ne padate pod uticaj novogodišnje euforije. Ako ste ovaj tip ličnosti, slobodno se prepustite neutralnim detaljima i uživajte u svojim kratkim, balerina noktima. Uredni su, efektni, autentični i elegantni. Zar to nije ono čemu težite?

Heart nails

Volite neobične stvari i zbog toga često eksperimentišete sa svojim autfitima, ali i noktima. Ovog puta, izabrali ste duge nokte i srcoliki frenč precizno iscrtan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by . (@nailsbymaki.nyc)

Pročitajte i ovo: Nokti 2023 – kakvi će manikiri biti u trendu

Naslovna fotografija: instagram.com/nailskatarina7

Dragana Stojanović

Comments