Minimalizam je pre nekoliko godina ušao na velika vrata i od tada važi za trend koji ne jenjava. Da li ste i vi njegov ljubitelj? Od uređenja sobe i kancelarije do nakita i drugih aksesoara, minimalizam je nešto što donosi posebnu vrstu elegancije i budi osećaj visoke mode.

Kakvu poruku šaljete svojim izborom nakita?

Za vas izdvajamo nekoliko neodoljivih, minimalističkih aksesoara koje ćete obožavati! Prednost minimalističkog nakita je ta što je prilagođen svim prilikama, pa tako, ogrlicu sa Swarovski dijamantima možete da nosite svakodnevno, ali i da je uz samo nekoliko komada svečane garderobe prilagodite proslavi na koju idete.

Budite sigurni da je investicija u kvalitetan nakit dobra odluka, zato, sačuvajte ove fotografije i kupite sebi ove neodoljive komade nakita koji zaslužuju počasno mesto na polici ili u kutiji za nakit.

Minđuše sa minimalističkim cirkonima

Ovakve minđuše će savršeno da se uklope uz sve vaše autfite, naročito svečane haljine ili odela. Nisu klasične, već su osvežene detaljima koji daju osećaj minimalizma.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели girls glam (@the_jewellery_hub__)

Pročitajte i ovo: Najbolji načini da stilizujete midi-suknju

Narukvica sa biserima

Minmalizam prati klasiku, ali ne mora nužno da bude neprimetan. Postoji da bi se istakao na pravi način i uglavnom nosi neku od osnovnih boja, odnosno od onih koje se lako uklapaju. Ovo je sjajan primer kako minimalistički nakit ima svoju osnovu i temu, dakle, u vidu obične narukvice sa priveskom i biserima koji potvrđuju eleganciju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели girls glam (@the_jewellery_hub__)

Biseri su ponovo in!

I sami znate koliko je popularan nakit sa belim biserima, bez obzira da li je reč o minđušama, narukvici ili prstenu, biseri su uvek rado viđeni gosti. Kako ih vi kombinujete? Koliko god da je nekad važilo pravilo da je ovaj klasičan nakit prilagođen samo eleganciji, dolaskom influensera se između ostalog i to promenilo, pa danas bisere možete da vidite i u kombinaciji sa casual ili sportskim stvarima, to je svakako dokaz da se odlično snalaze u svim ulogama i da autfitu daju poseban pečat.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Everyone calls me Mira 🕊 (@mira_suun)

Pročitajte i ovo: Kako otpetljati lančić i sprečiti da vam se to ponovo desi

U susret danu svih koji su zaljubljeni

Ako još uvek niste izabrali poklon za svoju nežniju polovinu, znajte da je komad nakita uvek dobar izbor, naročito ako je u znaku ljubavi. Ovaj prsten od nerđajućeg čelika je, kao i sav drugi nakit od tog materijala, pravi izbor za poklon. Kvalitetan je i vrlo otporan, pa ćete ga zbog toga još više voleti!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели girls glam (@the_jewellery_hub__)

Sat kao nezaobilazan detalj u svakoj kutiji za nakit

Ako niste ljubitelj glomaznih satova, za vas je upravo ovaj tip minimalističkog. Malo kućište je dovoljno efektno i pregledno, a u autfitu budi onaj prepoznatljivi “old money” trenutak, naročito ako ga komibujete sa farmerkama i belom košuljom ispod teget džempera.

Budite sigurni da je investicija u sat nepogrešiva, zato, možete da odvajate novac od plate čak i nekoliko godina i sebi priuštite jedan kvalitetan sat. Trajaće decenijama dok ga konačno ne naslede naredne generacije i nikada neće izgubiti svoju lepotu, naročito ako izaberete neprolazni minimalistički vintage trend.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Everyone calls me Mira 🕊 (@mira_suun)

Naslovna fotografija: instagram.com/mira_suun

Dragana Stojanović 

Comments