Da li ste već pripremili svoje prolećne autfite ili još uvek poručujete odevne komade za koje sigurno znate da će biti u trendu. Na internetu se spekuliše o srebrnim pantalonama koje su već osvojile nekolicinu ljubitelja mode, a poznati brendovi su u prodaju lansirali pantalone koje privlače pažnju brojnih očiju.

Pa sami kažite, da li je moguće da ne primetite devojku koja je upravo pored vas prošetala u srebrnim pantalonama? Naravno da nije, a to dalje znači da će one biti prve na listi u vašoj korpi.

Poželeli smo da sa vama podelimo različite autfite uklopljene sa zanimljivim komadima koji dalje govore da i ono što nikada ne biste spojili ipak može da se spoji. Hajde da vidimo kako to jedan komad garderobe možete da priklonite različitim modnim stilovima.

Vreme je za disko!

Naravno da ćete već pri prvom izlasku poželeti da obučete ove pantalone, a uz njih možete sjajno da uklopite  nesvakidašnju ili klasičnu belu majicu, sandale na vioku potpeticu ili čak one čuvene bele čizme koje ste sigurno kupili u toku zime. Ako niste, budite slobodni u kombinovanju obuće, jer ove dve boje će se lako uklopiti uz sve što obujete, a na to ne zaboravite da dodate minimalistički nakit, jer pantalone su dovoljno efektne i nema potrebe da preterujete.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Arnaut (@victoriaarnaut)

Pročitajte i ovo: Metalik boje su najnoviji trend 2023 – a mi vam predlažemo kako da ih nosite!

Street style u svakom mogućem trenutku!

Naravno da je street style svima najdraži način odevanja jer zapravo “tripi” svaki mogući trenutak. Bez obzira da li idete na posao, fakultet, ručak ili sastanak, ovaj modni pravac može da donese posebnu vrstu energije i lako se uklopi uz bilo koju situaciju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Elena | content creator (@elena_secchi)

Metalik siva + bež kao dobitna kombinacija

Bunda koju niste godinama nosili jer se čini kao da više nije u modi konačno će doživeti svoj modni vrhunac, a uz ove pantalone se odlično uklapa bez obzira na to što je bež boje. Jer ko je rekao da bež i metalik siva ne idu zajedno?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lisa Holdshteyn (@lisaholdshteyn)

Crni dodaci kao modna inspiracija

Crna rolka je must-have u svakom garderoberu i verovatno ih imate u različitim materijalima i veličinama – od onih uskih koje ističu vašu figuru, do klasičnih ili oversize koje nosite u svim mogućim prilikama. Ovog puta budite slobodni da je kombinujete uz crne čizme, torbu i modne aksesoare, a kao najvažniji komad garderobe neka budu upravo srebrne pantalone! Da li je ovo autfit koji ćete želeti da nosite više puta? Sigurno da!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Erika Dwyer (@erika.dwyer)

Miks stilova, a srebrne pantalona kao šlag na tortu!

Plišani kaput je pao u zaborav ove godine, a prošle zime ih je bilo nemoguće pronaći. Upravo on je dokaz da nema potrebe da se zalećete i pratite baš sve trendove, naročito jer znate da je kaput nešto što možete da nosite više godina. Pronašli smo rešenje kako da unapredite svoj autfit i da iskombinujete kaput koji niste nosili ni deset puta. Uz srebrne pantalone, usku crnu majicu, kačket, nakit i torbicu, dodajte kaput i uživajte u potpuno drugačijem izgledu. Miks stilova je nešto što morate da dozvolite sebi jer tako ostajete autentični i zanimljivi! Naravno, čak i u ovoj kombinaciji najviše do izražaja dolaze srebrne pantalone, što svakako znači da morate da ih kupite što pre!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@taralesecret)

Pročitajte i ovo: Torba-narukvice su novi ultimativni modni trend

Naslovna fotografija: instagram.com/elena_secchi

Dragana Stojanović 

Comments