Sarah Jessica Parker i njen alter-ego Carrie Bradshaw, u suštini se ipak ne razlikuju toliko, bar u ovom trenutku. Parker već 25 godina glumi uvek besprekorno obučenu kolumnistkinju koja piše o seksu za izmišljeni magazin The New York Star. Sarah i njen lik su na više načina zauvek povezani – i to ne samo zbog njihove naklonosti prema cipelama brenda Manolo Blahnik, jer je Sarah Jessica Parker upravo vratila i frizuru Carrie Bradshaw iz 1999. godine. 

U drugoj sezoni serije Sex and the City, Bradshaw je privremeno ispravljala svoje karakteristične divlje lokne. Time je želela da pokaže kako i koliko se “uklopila” sa svojim novim dečkom Mr. Bigom i njegovim društvom na Upper East Sideu. U tom trenutku, njena kosa je u boji upadljive nijanse svetle plave. Međutim, kasnije u seriji se vidi želja za eksperimentisanjem. Probala je topliji medni ton, a zatim i ombre stil pri selidbi za Pariz.

Otkad je originalna serija započela emitovanje 1998. godne, i Parker i Bradshaw su se držali mekih bronzanih tonova i opuštene loknaste kose. Međutim, zbog novih fotografija glumice deluje kao da se Bradshaw iz druge sezone možda vratila u akciju i to taman pred drugu sezonu Max serije And Just Like That…

Sarah Jessica Parker je u poslednje vreme zauzeta promocijom predstojećeg poglavlja serije And Just Like That.., slavljem povodom 25 godina od prikazivanja revolucionarne originalne serije (1998-2004), ali i zbog novog izdanja njene knjige, SJP Lit. Moramo da priznamo da ne znamo kako joj uspeva sve to da postigne.

Pročitajte i: Linen blonde boja za kosu je savršena za leto, a nose je ove poznate dame

Za svoje nedavno javno pojavljivanje, glumica je ponovo probudila svoju unutrašnju Carrie Bradshaw. Koračala je ulicama svog voljenog Njujorka sa novom frizurom, svetlećom plavom kosom, ali nije zaboravila na opuštene lokne. Sarah Jessica Parker definitino je vratila frizuru Carrie Bradshaw iz 1999. godine, te je stvarno delovalo kao da smo se i mivratili u tu eru.

Iako Sarah ima svoje navike koje ne voli da menja, kao tamniji koren kose, njena kosa izgleda prilično svetlije i to mnogo više nego u Sex and the City filmovima i prvoj sezoni serije And Just Like That…. Ovde je više u skladu sa ranijim epizodama serije i stilom Carrie Bradshaw, nego sa ožalošćenom udovicom – gospođom John James Preston. U prvoj sezoni And Just Like That…, imala je plave delove koji joj uokviruju lice, ali su se mogli videti i sivkasti pramenovi. Što se tiče šminke, Parker se držala svojih omiljenih suptilno zadimljenih sivih očiju i ružičastog sjaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark D. Sikes (@markdsikes)

Da li je ova suptilna promena još jedan nagoveštaj onoga što sledi u novoj sezoni serije And Just Like That… i dugodovština Carrie i kompanije? Svakako ćemo videti šta će se desiti 22. juna kad premijerno bude prikazana prva epizoda. Iskreno, ako vraćaju Aidana Shawa, onda sve može da prođe, kao što je i povratak Samanthe Jones.

Podsetimo se jedne od najboljih vesti, a to je da se Samantha Jones, Kim Cattrall, vraća u franšizu. Međutim, to će biti samo nakratko, iako ona i Sarah Jessica Parker nisu u dobrim odnosima. Kim je snimila samo jednu scenu u Njujorku, a prilikom snimanja ni Cynthia Nixon ni Kristin Davis nisu bile u kontaktu sa Kim Cattrall. Navodi se da će Samanthin lik imati telefonski razgovor sa Carrie, koja se preselila u London. Videćemo šta nas čeka u nastavku koji niko nije tražio, ali koji ne možemo a da ne pogledamo.

Pročitajte još i: WNB Latest: Samantha Jones se vraća u drugu sezonu “And Just Like That”, ali postoji začkoljica

Naslovna fotografija: instagram.com/sexandthecitytv

Marija Gavrilović

Comments