Uticaj planeta se ogleda u svakoj oblasti života – vaša astrološka karta može da rasvetli ključne elemente vaše ličnosti, talente, želje, ciljeve, kompatibilnost sa romantičnim partnerom i seksualne preferencije. U astrologiji, seksualnost i senzualnost određuje položaj Sunca, Venere i Marsa i astrološko tumačenje seksualnosti svakog horoskopskog znaka može vam pomoći da pronađete dublju intimnost i veće zadovoljstvo. Isprobajte astrološke seks-poze prema specifičnim osobinama svakog znaka.

Najbolje seks-poze za svaki horoskopski znak

Ovan

Ovan je inicijator i voli kontrolu, a po izraženoj seksualnosti u horoskopu je odmah posle Škorpije. Najbolje seks-poze za Ovnove su one u kojima dominiraju – kaubojka i obrnuta kaubojka su često najbolji izbor. Pošto ovim znakom vlada energični Mars, Ovan može imati mnogo seksa u jednoj sesiji, a takođe vole i brz i intenzivan seks. Kada su kinki igre u pitanju, Ovnovi vole situacije kontrole, ali i blage oblike podređivanja i BDSM-a.

Bik

Od svih znakova Bik je najsenzualniji, što znači da voli da su mu sva čula uključena tokom seksa. Pokreću ih prijatne spoljašnje senzacije, kao što su mirisne sveće i afrodizijačka hrana, a tokom seksa vole blizak fizički kontakt i mnogo dodirivanja. Najbolje seks-poze za Bikove uključuju klasičan misionarski položaj, koji omogućava kontakt celim telom, kao i ležeću varijantu kaubojke. Bikovima najviše odgovara seks u luksuznom okruženju, uz neograničeno vreme za maženje, uživanje u gurmanskoj hrani i dobrom vinu.

Blizanci

Blizanci vole dinamiku i promene i da bi stvari bile što uzbudljivije, astrologija predlaže zahtevne seks-poze koje nisu ograničene na krevet. Recimo, stojeći položaj sa jednom nogom omotanom oko partnera, za početak – a početni položaj se može završiti na podu, stolici, krevetu. Posebno ih uzbuđuje verbalna stimulacija, jer ovim znakom vlada Merkur, koji je orijentisan na komunikaciju. Šaputanje na uvo i glasne pohvale, pokrenuće njihovu strast.

Rak

Senzitivni Rakovi preferiraju sporo, romantično i nežno vođenje ljubavi – što je bliži telesni kontakt, to je uzubljivije, zbog čeka je poza kašike jedna od najboljih za njih. Mnogo maženja, prisnih zagrljaja, ljubavnih izjava i dodirivanja tokom predigre, učiniće sve seks-poze delotvornim. Takođe, predigra koja počne mnogo pre dodira u smislu stvaranja atmosfere zajedništva, zajedničko obavljanje kućnih poslova i prisni razgovori, uključiće Rakovu seksualnost.

Lav

Sa svojim smislom za dramatično, Lavove mogu najviše angažovati sve akrobatske i stojeće seks-poze. Od najveće važnosti za Lava je da ih u potpunosti percipiraju i da im se dive, zato je seks pred ogledalom u doggy položaju u kome oba partnera mogu da uživaju u prizoru u ogledalu, veoma podsticajan. Lavu će prijati sve vrste pohvala, pažnje i obožavanja koje partner iskazuje tokom seksa, pogledom i rečima.

Pročitajte i ovo: Kompatibilnost znakova kineskog horoskopa: Ovo su najbolji ljubavni spojevi

Devica

Kao znak koji vlada kućom posla i rutine, Device vole da služe i budu od pomoći, zbog čega imaju tendenciju da uživaju u oralnom seksu (davanju i primanju) kao obliku predigre, a pošto veoma cene urednost i čistoću, najviše vole da vode ljubav u prijatnom i urednom okruženju, na krevetu sa čistom i svežom posteljinom. Device može najviše uzbuđivati činjenica da partneru pružaju zadovoljstvo i ispunjavaju mu želje.

Vaga

Romantična Vaga uživaće u prisnom i strastvenom vođenju ljubavi i najbolje seks-poze su one koje obezbeđuju gledanje u oči i prisan dodir. Od svih stimulacija najviše ih uključuje dugo i strastveno ljubljenje, pre i za vreme seksa i beskrajno uživaju u produženoj prisnosti posle seksa. Vage su intelektualne i maštovite i njihovo uzbuđenje počinje u njihovim glavama – intelektno izazovan partner je za njih seksualno najprivlačniji.

Škorpija

Najdominantniji znak u seksu, Škorpija je aktivna i dinamična i voli duboku intimnost i nesputano izražavanje seksualnosti na svim nivoima. Uživaće u akrobatskim seks-pozama, ali najbolji za njih je tantrički položaj lotosa sa sinhronizovanim disanjem, koji ih zajedno sa partnerom može vinuti u kosmičke visine ekstaze. Škorpije su otvorene za sve vrste istraživanja i seksualnih igara, a najviše ih pokreću igre dominacije.

Strelac

Najveći avanturista zodijaka, Strelac ima tendenciju da tokom seksa menja poze, raspoložen je za seks na neobičnim mestima – od različitih komada nameštaja u svojoj sobi, do automobila i skrovitih kutaka na javnim mestima. Misionarska varijanta u kojoj ležeći partner drži obe noge na ramenima stojećeg ili klečećeg partnera (na ivici kreveta ili stolu) i stojeći položaj sa jednom podignutom nogom (uz drvo ili zid), mogu biti idealni položaji.

Jarac

Jarčevi imaju tendenciju da preuzimaju dominante uloge u svakodnevnom životu, jer su organizovani i orijentisani na posao, što ih može ostaviti željne prepuštanja i prebacivanja u podređenu ulogu tokom seksa. Kao znak granica i strukutre, oni mogu ceniti fizičke granice i oslonce za vreme seksa – sve seks-poze u kojima imaju čvrst oslonac iza leđa mogu biti dobre.

Vodolija

Kao najslobodnijem znaku zodijaka, Vodoliji je blisko eksperimentisanje sa seksualnim uređajima i igračkama, a njihova razigranost uključuje i neobične lokacije na kojima se seks dešava – sve je zanimljivije od kreveta. Zato seks-poze na stolici, koje zahtevaju spretnost i balansiranje, ali isto tako omogućavaju bliskost i dodirivanje, mogu biti prava stvar za Vodolije. Vole iznenađenja i imaju tendenciju da periodično menjaju svoje seksualne preferencije i istražuju granice uživanja.

Ribe

Mistične Ribe svoju duhovnu stranu izražavaju i u seksu – slično Škorpijama, vole duboku intimnu povezanost koja se postiže kroz tantrički seks, a najbolje poze su one u kojima su licem u lice sa partnerom, koje omogućavaju gledanje u oči, kontakt celim telom, čvrste zagrljaje i prepletanje udova. Ribe ponekad žude za promenom svesti kao delom ekstatičnog seksualnog iskustva, pa će biti raspoložene za isprobavanje supstanci koje menjaju percepciju.

Pročitajte i ovo: Koja ste duhovna životinja prema horoskopskom znaku?

Naslovna fotografija: instagram.com/coupleblogger

Brankica Milošević

Comments