Nekada je sako bio svakodnevni i neizostavni komad muškog odevanja. Dobro skrojen sako simbol je dobrog stila i elegancije. Ipak, danas se većina ljudi odlučuje za casual ili sportsku garderobu, pod izgovorom da je udobnija i prijatnija. Najlakše i najjednostavnije je navući trenerku na sebe, ali definitivno njoj nije mesto na ulici. Zato je zaboravite, bar pokušajte i probajte nešto novo. Sakoi su već nekoliko sezona vrlo aktuelni, a kombinuju se kao nikad pre na najrazličitije načine, za najrazčičitije prilike, pa ih možete nositi tokom čitavog dana.

MORNING WALK

Lagani svetloplavi sako od lana dovoljno je elegantan, a u kombinaciji sa kratkim belim bermudama dobija potpuno nonšalantnu dimenziju. Bela majica sa dubokim V izrezom savršeno upotpunjuje letnji šmek, a čitav outfit akcentovan je crvenim kaišem i belim patikama sa plavim i crvenim detaljima. Idealna doza elegancije za sveže i čisto letnje jutro u laganoj šetnji po kraju dok kupujete novine i namirnice ili ispijate prvu kafu u osunčanoj letnjoj bašti.

majica 11 Fashion moMENts: Elegance all day

sako 11 Fashion moMENts: Elegance all day

bermude 12 Fashion moMENts: Elegance all day

kais 12 Fashion moMENts: Elegance all daypatike 12 Fashion moMENts: Elegance all day

LUNCH TIME

Beli strukirani sako, paspuliran crnim čista je perfekcija sa duhom Pariza u sebi. Mornarska majica i crvene pantalone u kombinaciji sa crnim sandalama dovoljni su da ovoj priči daju trendi utisak, a ako zaista idete na ručak u neki restoran na otvorenom ili pored reke, crno-beli šešir na najbolji i najprefinjeniji način dovešće ovaj outfit do kraja.

majica 21 Fashion moMENts: Elegance all day

sako 21 Fashion moMENts: Elegance all day

pantalone 21 Fashion moMENts: Elegance all day

sesir 21 Fashion moMENts: Elegance all day

sandale 21 Fashion moMENts: Elegance all day

AFTERNOON COFFEE

Opuštenje u popodnevnoj hladovini uz hladnu kafu, koktele i u društvu prijatelja biće još bolje ako ih iznenadite novim, elegantnim stajlingom upakovanim na jedan casual način. Sivi sako, teksas bermude i majica sa interesantnim printom – to je ono što neki vole da nazovu sportska elegancija. Uz to dovoljne su bele jednostavne patike i možete javiti društvu da stižete.
afternoon 11 Fashion moMENts: Elegance all day
afternoon 31 Fashion moMENts: Elegance all day
afternoon1 Fashion moMENts: Elegance all day
afternoon 21 e1309288147564 Fashion moMENts: Elegance all day
NIGHT GLAM

Tople letnje večeri idealne su za clubbing ili obilazak neke galerije, premijere ili koncerta. Veče uvek zahteva i svečaniju varijantu,a nepogrešivi izbor uvek je vešna crna. Strukirana košulja, crne cigaret pantalone, elegantan kaiš zasijaće holivudski u kombinaciji sa metalik-sivim strukiranim sakoom i atraktivnim cipelama sa nitnama. Ne zaboravite osmeh i zabava može da počne!
night glam 31 Fashion moMENts: Elegance all day
night glam1 Fashion moMENts: Elegance all day
night glam 41 Fashion moMENts: Elegance all day
night glam 21 e1309288271324 Fashion moMENts: Elegance all day
night glam 11 e1309288296143 Fashion moMENts: Elegance all day

Marko Obradović je student Fakulteta za kulturu i medije. Voli da provodi vreme sa kvalitetnim i neobičnim ljudima, ali i sam sa svojim hobijima – ples, fitnes, psihologija, parapsihologija, geografija, hortikultura… Najviše prezire laž, licemerje i nepravdu. Samo kreativan dan je ostvaren dan – parola je kojom se vodi kroz život.

Comments