Kako prepoznajete „ženidbeni materijal“ i ono zbog čega bi neki muškarac mogao biti dobar muž prema horoskopu, zavisi od onoga što je vama najvažnije u posvećenom i dugoročnom odnosu.

Nemamo svi iste standarde, potrebe i očekivanja, ali potencijalno, svako može nekome pružiti ono što mu treba. Svaki znak horoskopa nosi neke osobine, zbog kojih može biti dobar muž – ako se poklapaju sa onim što je vama važno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fien & Olivier (@fienandolivier)

Zbog čega svaki znak može biti dobar muž prema horoskopu

Ovan

On voli romantiku i neće prestati da vam se udvara i čini da se osećate kao jedina žena na svetu. Uvek će videti u vama devojku u koju se zaljubio.

Bik

Senzitivan Bik će čitati vaša raspoloženja i uvek će primetiti kada nešto nije u redu – stalo mu je da budete zadovoljni i učiniće sve što može da vas usreći.

Blizanci

Muškarac u ovom dvostrukom vazdušnom znaku će vam biti dobar muž ako ste ambiciozni i težite da ostvarite svoje snove. Ohrabriće vas da pronađete i iskažete sebe i biće vaš vatreni navijač.

Rak

Rakovi vole porodicu i udobnost doma i rado će sa vama podeliti kućne poslove. Vrlo je verovatno da će odlično i rado kuvati, a neće mu biti teško ni da čisti i sređuje, tako da se pored njega nećete osećati opterećeno održavanjem doma.

Lav

On želi da bude ponosan na vas i stalo mu je do vašeg blagostanja koliko i do sopstvenog. Neće dozvoliti da „padnete“, umeće da vas motiviše i oraspoloži čak i u najtežim trenucima.

Devica

Muškarac u znaku Device će biti dobar muž koji je ujedno i vaš najbolji prijatelj – nikada vas neće osuđivati, uvek će želeti da vas razume i da vam pomogne i pruži vam podršku.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci koji mogu pronaći ljubav kad to najmanje očekuju

Vaga

Sa njim je lako dogovoriti se i napraviti kompromis, jer ne voli da se sukobljava i uznemirava. Ceniće sve vaše vrline i uvek će najbolje govoriti o vama svima koje poznaje.

Škorpija

Uvek ćete mu biti privlačni i umeće da sačuva onu prisnost zbog koje ćete celog života obnavljati periode zaljubljenosti i romantike. Muškarac u znaku Škorpije će biti veran i uvek će vas voleti.

Strelac

I nestalni Strelac može biti dobar muž, koji će ostati pozitivan i čija će perspektiva osvetliti stvari kada su mračne, sive i nejasne. Neće vam dozvoliti da izgubite nadu i veru u ljubav, čak i kad je on taj koji izaziva vaše brige i sumnje.

Jarac

Vredan i organizovan Jarac je dobar muž koji će se postarati da dobijete sve što zaslužujete i radiće naporno da vam obezbedi sve uslove da budete srećni i zadovoljni. On možda nije romantičan, ali vaše zdravlje, udobnost i standard su mu na prvom mestu.

Vodolija

Vodolija možda živi veći deo vremena u svom svetu i treba mu puno prostora, ali iz tog sveta će vam povremeno donositi romantične i kreativne  poklone – pisaće vam pesme i priređivati vam romantične trenutke.

Ribe

Muškarac u ovom dvostrukom vodenom znaku može biti dobar muž sa koji vas stvarno sluša kad govorite, ne beži od osetljivih razgovora o osećanjima i uvek mu se možete poveriti, šta god da je u pitanju.

Pročitajte i ovo: 4 znaka zodijaka koji imaju najviši stepen samosvesti

Naslovna fotografija: instagram.com/fienandolivier

Brankica Milošević

Comments