Februarski mlad Mesec u Vodoliji započinje lunarni ciklus 9. februara,  koji će dostići vrhunac 24. februara, kada će noćno nebo osvetliti pun snežni Mesec.

Ljubav je u vazduhu, a vibracije Vodolije naelektrisaće atmosferu, jer donosi mnogo optimizma i entuzijazma, podstičući nas da se uključimo u zajednicu, osnažimo prijateljstva i partnerstva i okupimo svoje „pleme“ koje nas podržava, dok se krećemo ka svojim dugoročnim ciljevima.

Mlad Mesec u Vodoliji može uticati da se osećamo malo nezavisnije i željno da promenimo rutinu, ali i emotivnije i intenzivnije u svemu što doživljavamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Uticaj koji mlad Mesec u Vodoliji donosi svakom horoskopskom znaku

Ovan

Društveno vreme za Ovnove, u kome ćete zablistati! Februarski mlad Mesec će vas podstaći da se uključite, pridružite grupama i povežete sa drugima. Možete se ponovo povezati sa prijateljima od kojih ste se udaljili ili steći nove. Postoji mogućnost i da upoznate nekog ko bi mogao da vam pomogne da napredujete u ostvarenju velike težnje.

Bik

Promocija, novi posao i počasti mogle bi da budu odmah iza ugla – naporno radite i vreme je za značajan napredak. Mlad mesec u Vodoliji donosi zaslužene nagrade u vašem profesionalnom životu, pa čak i slavu u nekom obliku. Imajte na umu svoje ambicije, kako biste se usmerili i kretali ka njima.

Blizanci

Budite otvorenog uma, jer vas februarski pun Mesec u Vodoliji gura u novim pravcima ličnog i intelektualnog rasta. Razmišljajte van okvira i prihvatite nove mogućnosti u obrazovanju, medijima, putovanjima, duhovnosti. Veliko buđenje, Blizanci!

Rak

Ova lunacija bi mogla da izvuče na površinu ono što ste gurnuli pod tepih u vašim vezama, a istovremeno bi vas mogla podstaći da budete ranjivi i skloni zbližavanju. Vreme je za emocionalna suočavanja. Na materijalnom planu, imovina, zajmovi i investicije mogli bi da budu unosni i korisni.

Lav

Februarski mlad Mesec vas ohrabruje da se zbližite sa nekim koga cenite, ili da podignete postojeći odnos na sledeći nivo. Neka vrsta ujedinjenja vam svakako predstoji – ako ste slobodni, možete sresti nekog sa kim ćete ostati, a ako ste u vezi, možete se veriti, početi zajednički život ili venčati.

Devica

Mlad Mesec u Vodoliji podstiče vas da unapredite svoje planove i budete još efikasniji. Na poslu možete u ovom trenutku preuzeti više odgovornosti i uključiti se u određene projekte. Ako tražite posao, mogli biste pronaći svoj posao iz snova, ili dobiti vrlo unosnog klijenta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)


Pročitajte i ovo: Samospoznaja koju vam je donela prethodna veza – prema horoskopu

Vaga

Ovaj mlad Mesec vam donosi jasnoću i budi strast za životom – srce i duša vam vibriraju na visokoj frekvenciji. Ako ste slobodni, krećite se i nastojte da budete viđeni, kako biste sreli srodnu dušu. U posvećenoj vezi možete uživati u obnovljenoj energiji i strasti. Ukoliko se bavite umetnošću, možete biti posebno inspirisani!

Škorpija

Mlad mesec u Vodoliji kod vas osvetljava domaće i porodične brige i poslove. To može biti preseljenje, renoviranje, preuređenje doma, a možete i odlučiti da istupite i rešite određena porodična pitanja koja su se zakomplikovala. Uradite najbolje za porodične odnose!

Strelac

Februarski mlad Mesec može vam pomoći da sagledate svoj život iz nove perspektive i da promenite tempo svakodnevice. Možete početi da radite na projektu koji predstavlja prekretnicu u vašem životu i uključuje reči – pisanje, govor, reklamiranje, komunikacija. Verovatno ćete želeti da uzmete nekoliko dana odmora na nekom prijatnom mestu, da biste se time pozabavili.

Jarac

Mlad Mesec u Vodoliji može vam doneti magnetsku privlačnost – za novac. Bićete veoma zadovoljni, jer materijalno izobilje stiže u vidu povišice, ponude za novi posao ili unosnog klijenta. Razmislite o načinima da uložite taj novac, ali takođe priuštite sebi nešto luksuzno.

Vodolija

Februarske Vodolije će biti posebno podstaknute, srećne i energične pod uticajem mladog Meseca u svom znaku. Univerzum vam se široko osmehuje sa odobravanjem – sa početkom mladog Meseca pregledajte svoju lisu deset najvažnijih ciljeva za ovu godinu i preduzmite određene korake.

Ribe

Pokušajte da se opustite! Februarski mlad Mesec u Vodoliji ohrabruje vas da se odmorite i naspavate. Možete se osećati umorno i potrošeno oko ove lunacije, pa zato priuštite sebi opuštanje u penušavoj kupki, uživanje u masaži, lenstvovanje i dremanje. Uživajte, zaslužili ste.

Pročitajte i ovo: Sezona Vodolije – vreme transformacije na ličnom i kolektivnom nivou

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Brankica Milošević

Comments