U samom centru moto-sporta, gde se brzina i preciznost sreću na stazi, događa se revolucija. Svet Formule 1 doživljava transformaciju, a u središtu te promene je ime koje već godinama odzvanja glamurom i moći – Charlotte Tilbury. Ovaj poznati brend lepote sada postaje zvanični sponzor F1 akademije, posebno šampionata Formule 1 za žene. Ovaj potez nije samo o bojama i sjaju na stazi; to je priča o osnaživanju žena, o viziji i o tome kako jedan brend prelazi granice mode i sporta kako bi stvorio novu realnost.


Pisanje feminističke istorije na stazi

U ovom istorijskom partnerstvu, Charlotte Tilbury se ističe kao prvi ženski brend, a posebno prvi brend lepote koji je zvanično ušao u svet Formule 1. Ova saradnja ne samo da potvrđuje moć i uticaj žena u različitim industrijama, već i u sportskom svetu koji je tradicionalno dominiran muškarcima.

Lola Lovinfosse – lice novog pokreta

Automobil Charlotte Tilbury, kao fizička manifestacija ovog partnerstva, voziće Lola Lovinfosse, mlada francuska vozačica čiji talenat i ambicija odražavaju duh brenda. Lovinfosse, koja se trka od 2018. godine, predstavlja simbol nove generacije žena koje razbijaju stereotipe i pokazuju da je staza mesto gde se snovi pretvaraju u realnost.

Više od trkačke staze

Ovo partnerstvo, međutim, nije samo o trkama. To je simbol zajedničkih vrednosti između F1 Akademije i Charlotte Tilbury – osnaživanja, inspiracije i samopouzdanja. Kroz ovu saradnju, Tilbury će koristiti svoju globalnu platformu da istakne dostignuća žena u moto-sportu, pokazujući mladim devojkama širom sveta da je staza, i sve što ona predstavlja, dostupna i njima.

Inspirišuća saradnja

Susie Wolff, MBE i generalni direktora F1 Akademije, izrazila je zahvalnost i zadovoljstvo zbog ovog partnerstva, ističući da će ono pomoći u transformaciji pristupa sportu i inspirisati nove generacije mladih žena. Charlotte Tilbury, osnivačica brenda, ističe da je njihov cilj osnaživanje svih, svuda, da otključaju magiju samopouzdanja – vrednost koju deli i F1 Akademija. Ovo partnerstvo ne samo da slavi žensku snagu i izvrsnost, već i otvara vrata novim mogućnostima za mlade žene u moto-sportu.

Kroz ovaj neobičan i inspirativan spoj mode, lepote i brzine, Charlotte Tilbury i F1 Akademija ne samo da mešaju svetove, već stvaraju novi prostor gde snovi, brzina, i lepota idu ruku pod ruku. Ovo je više od trke – to je trka ka savremenom dobu u kojem još jendom razbijamo stereotipe. 

Za one koji ne znaju ko je Charlotte Tilbury

Kao što smo pomenuli, Charlotte Tilbury je ime koje je godinama zastupljeno u svetu lepote. Kao globalno priznata šminkerka, osnivačica istoimenog brenda šminke i njege kože, Tilbury je postala sinonim za glamur, inovacije i luksuz u industriji lepote. Čuvena je i po izjavi da je muž “nikada nije video sa nenašminkanim očima u spavaćoj sobi”, uverena da je to recept za uspešan brak.

Počeci karijere

Njena karijera počinje u Londonu, gde je Tilbury stekla reputaciju zahvaljujući svojoj kreativnosti i sposobnosti da istakne prirodnu lepotu svakog lica. Njena strast prema šminki i lepoti nije samo umetnost, već način komunikacije i izražavanja.

Lansiranje njenog brenda, Charlotte Tilbury, predstavljalo je prekretnicu u industriji. Sa inovativnim proizvodima kao što su Magic Cream i Matte Revolution ruževi, brend je brzo stekao planetarnu popularnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POPSUGAR UK (@popsugaruk)


Filozofija brenda

Charlotteina filozofija je jasna: želi da svako može da iskusi luksuz i samopouzdanje koje pruža kvalitetna šminka. Njeni proizvodi su dizajnirani tako da budu jednostavni za korišćenje, čineći beauty proizvode dostupnim i neiskusnim korisnicima. Njene inovacije i doprinosi nisu ostali nezapaženi. Tilbury je osvojila brojne nagrade i priznanja, uključujući titulu MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire) za usluge u beauty industriji.

Globalno osvajanje

Danas, Charlotte Tilbury nije samo brend, već globalni fenomen. Sa prodavnicama širom sveta i prisustvom u top luksuznim robnim kućama, Tilbury nastavlja da širi svoj uticaj, postavljajući standarde u svetu lepote.

Brend Charlotte Tilbury predstavlja više od šminke. Tilbury ističe da nije tu da prikrije, već da proslavi svaku pojedinačnu lepotu.

Naslovna fotografija: instagram.com/charlottetilbury

Nikola Gudelj

Comments