Razigrani, maštoviti, okupani bojama – želimo da autfiti za avgust 2024. godine oličavaju vrhunac leta. U avgustu smo uronjeni u sunčane dane i ne propuštamo nijedan trenutak da uživamo u svim aktivnostima na otvorenom, a moda prati taj ritam.

Vreme je da se opustite i da sa nama uplovite u modnu inspiraciju koju smo izdvojili – pratimo devojke vrhunskog stila i krademo im ideje za kombinacije u kojima ćemo stvarati večne letnje uspomene.

U modnom svetu, avgust je poslednji mesec za predah pre užurbanih nedelja mode koje počinju u septembru, kad ćemo već preći na jesenje odevanje i tražiti inspiraciju u novim kolekcijama. Očekuje nas mnogo uzbudljivih revija, kao i navala novih trendova, pa naredni dani predstavljaju priliku da i dalje uživamo u ležernosti i neopterećenom odevanju.

Predstavljamo vam 10 ideja za autfite koje nosimo dok je leto u zenitu.

Autfiti za avgust 2024. godine – šta nosimo ovog meseca?

Veseli sudar dezena

U avgustu treba da nosite haljinu najzabavnijeg dezena, poput voćkica, u spoju sa platnenom torbom potpuno kontrastnog printa, kao što su pruge. Vreme je za modnu igru!

Mala crvena haljina

Najpoznatija Šveđanka, Matilda Djerf, podseća nas da na vrhuncu leta pronađemo malu crvenu haljinu u ormarima i krenemo u izlazak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Heklano

Bluza, torba ili haljina – nebitno je koji komad je u pitanju, važno je da bude heklan. Ova neobična tekstura, koja nas podseća na radove naših baka, ovog leta se vratila u modu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aurélie (@a.piece.of.pink)

Šortsevi i peasant bluze

Avgust je stvoren za laganu kombinaciju široke peasant bluze i udobnog šortsa. Ovaj autfit je istovremeno boho i komforan, baš ono što nam treba za vruće dane.

Prugasti bikini (uz oversize košulje)

U vašoj kolekciji kupaćih kostima uvek treba da se nađe jedan prugasti model, jer ne izlazi iz mode, a asocira na plaže Amalfi obale. Nosite ga uz oversize lanene košulje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Audrey Afonso (@audreyafs)

Capri pantalone, prsluk i japanke

Nažalost, tokom avgusta se mora ići na posao, pa smo u naših 10 predloga uvrstili i jednu trendi kombinaciju koju možete da nosite u kancelariju, a da vam ne bude vruće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lison Sebellin (@lisonseb)

Halter izrez

Halter izrez, bilo da je na topovima ili haljinama, savršen je za avgust, jer “otvara” leđa i izgleda atraktivno, čak i za večernje izlaske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Haljine niskog struka

Za avgustovske večeri koje zahtevaju glamur, kao i za romantične zalaske na moru, pronađite model haljine spuštenog struka – taj kroj je trend koji će definitivno obeležiti ovu sezonu.

Šljokice… preko dana

Bilo da ste na morskoj destinaciji ili u gradu, mini-suknju sa šljokicama možete da stilizujete tako da zasijate pre dana – na primer, uz košulju i torbu od rafije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sara ramén (@saraloura)

Pepito romper

Romper, odnosno, kratki kombinezon, izgleda neodoljivo šarmantno u pepito dezenu. Ukoliko uložite u takav model kombinezona, vraćaćete mu se svakog leta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige Lorenze (@paigelorenze)

Pročitajte i ovo: Beach autfiti: 10 ideja da izgledate glamurozno na plaži

Naslovna fotografija: instagram.com

Božica Luković

Comments