Društvene mreže preplavio je snimak sa Balenciaga revije, na kojem izgleda kao da Nicole Kidman sklanja ruku Salme Hayek sa sebe – pa su mnogi nagađali da je upravo razotkrivena svađa između dve glumice.

Činilo se da su se Kidman i Hayek, čiji je muž modni mogul François-Henri Pinault, vlasnik Balenciage, sukobile kada su zamoljene da poziraju zajedno sa Katy Perry na reviji.

Nicole, koja je nosila velike crne naočare za sunce, izgleda da je udarila Salminu ruku dok joj je pokazivala da se slika, pre nego što je otišla.

Snimak incidenta, koji se dogodio pre dve nedelje, počeo je da kruži tek ove nedelje, a fanovi su zasipali Kidmanin Instagram nalog ismevanjem i pitanjima zbog njenog navodnog ponašanja.

Svađa Nicole Kidman i Salme Hayek – šta je istina?

Uprkos viralnom snimku, Nicole su navodno razbesneli fotografi koji su vrebali – a ne Salma Hayek.

Rečeno je da su glumice razmenjivale savete nakon što su se slikale zajedno na reviji tokom Nedelje mode u Parizu, kada se Kidman umorila od poziva za još fotografija i otišla.

„Ovo je isečak videa koji ne predstavlja stvarnost. Postoji fotografija na kojoj zajedno poziraju. Ništa se nije desilo. Razgovarali su o nečemu što se tiče saveta dok su na njih vikali i bombardovali ih kamerama iz svih uglova. Samo su htele da odu. One su prijateljice i u dobrim odnosima su, uprkos onome što neko misli. Nicole nije nepristojna. Uopšte. Ponekad je možda nezgodna, ali nije nepristojna”, rekao je izvor za Daily Mail.

Nekoliko sati nakon događaja, Hayek je postavila nekoliko slika sa revije na Instagram, među kojima je bila jedna sa Kidman, koja nije gledala u kameru.

 Šta se zapravo desilo između Salme Hayek i Nicole Kidman na Balenciaga reviji

instagram.com/salmahayek

Balenciaga revija je bila prvi javni angažman Nicole Kidman otkako je preminula njena majka.

„Nicole se nosi sa gubitkom majke što je veoma teško. Poslednje što joj treba je da ljudi stvaraju nešto što jednostavno ne postoji. One su prijateljice i na kraju krajeva, tu nema priče”, dodao je insajder.

Pročitajte i ovo: Modni svet bruji o Sunday Rose, ćerki Nicole Kidman: Imamo li novu omiljenu “nepo bebu”?

Naslovna fotografija: instagram.com/salmahayek

Božica Luković

Comments