Drage moje dame evo nas ponovo. Vi, Jacobs i ja.
Ovog puta sa nama su i Kristali i njihov hit “Menjam se”. Nema skrivene poruke, samo uživam u njihovom zvuku kao posle kišovitog jesenjeg dana u vedroj i neobično toploj beogradskoj večeri. I onda onako lagano, iz puke zabave, preskačem žuto lišće i barice, zamišljen u svojim snovima, pevušim “I sada, i sada, i sada lako pobegnem, i sada, i sada – i sada još me muči – što ti verujem” …

Nego da se vratimo temi.
Dakle prošla je ponoć, i ne samo da je prošla ponoć, nego je prošla i retro Venera na nebu. Zapravo krenula je direktno, posle dva meseca.
I sada, i sada, i sada – možete raskinuti Vaše dvomesečene veze. Ionako su besmislene od početka. Jer retro Venera za veze izgleda ovako.
Mnogo se napijete, i prekine Vam se film tamo negde oko ponoći. I tako pijani ne znate šta radite, ali Vam je – onako Do-Ja-Ja. Potrošite silne reči, novce na poruke i razgovore sa drugaricama da im objasnite kako niste nikada u životu upoznali nekog tako divnog. Sve onako pijani naravno. I kada Venera postane direktna, probudite se pored tog nekog tipa. Sa grimasom na licu koja jasno kaže – “Šta koji k…c?” Međutim uredno iskulirate, pokušate da se setite ko je u pitanju i otkud Vi tu. Pošto tog odgovora nema, objasnite mu da je on kul, ali da morate malo da razmislite, da usporite i da ćete mu se na kraju krajeva javiti. Najverovatnije kada Venera bude ponovo retrogradna na nebu. Za godinu i po – otprilike.

E sad, niste samo Vi bili pijani. Bila je to jedna vrlo čudna pijana orgija, jer je ta retro Venera šetala kroz Škorpiju. Što znači da su Vam se javile sve bivše kres kombinacije, sa idejom da ponovo “popijete neku kafu”. Ako nisu bile kres kombinacije, a javile su se, onda znači da je kres kombinacija bila ideja od početka.
Ako je bio neko nov u pitanju, sigurno je izgledao čudno i imao čudne predloge. Drage moje, dame koje se na web-u putem Skype i MSN-a dopisuju sa raznim strancima dobijale su naučnofanstatične predloge.
Ništa me ne bi začudilo da Vam u jednom trenutku, do tada savršeno normalni Abdul nije predložio, da se obuče u haljinu, mrežaste čarape i poigra sa dildom dok gleda Vas kako se igrate sa svojim. Mislim dildom.

Ali, to se noćas završilo, sada ide novih mesec i po emotivnih i sexualnih frustracija.
Jer će se ta Venera ponovo švrćkati kroz Škorpiju. I ponovo će na pameti biti dve stvari. Seksačina i ljubomorština, što automatski povlači i svađetine. Samo sada sa manje idealizacije.

Neverovatno je kako Venera kroz Škorpiju uveko nosi iste simptome. Prvo su svi napaljeni, pa su onda svi mnogo napaljeni. Naročito džentlmeni i dame. Onda se žali za dobrim starim Kaligulom i orgijama koje ni Hju Hefner, Leri Flint i Ron Džeremi zajedno nisu prevazišli. Onda ide ljubomora, pa svađe, pa izduvan balon. Do Nove godine svi će biti izmučeni nadrkani i frustrirani.

Eto to Vam je to. I sada, i sada, i sada Vas Jacobs, Kristali i ja napuštamo. A ja idem da brojim korake, dok tvoj osmeh ponovo plovi mojim mislima.

A Vi – jebite se. Mislim stvarno. Venera u Škorpiji služi za to. Posle ćete žaliti, ali bolje da žalite što jeste, nego što niste.

P. S.
Taj silan novac koji ste potrošili na krpice u poslednja dva meseca bolje da ste bacili iza leđa. To što ste kupili nikad više nećete obući. Ko se još bavi promenom imidža za vreme retro Venere. Gospode Bože.


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima.

Comments