Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/3

Znaš ono o ljubljenju mnogo žabaca, pre nego što naiđeš na onu koja će se pretvoriti u princa? E, to je kretenizam. Žapci će ostati žapci. Prinčevi zrače svojim prinčevskim sjajem i nikakva žabost to ne može da bude. Ljudi se ne pretvaraju u nešto što nisu, oni su baš ono što jesu, a verovatno baš tačno tako i izgledaju.

Oborena ramena, poveća zadnjica – slabo taj stoji s kičmom, njemu treba neko da ga gura, vuče i gazi, da razmišlja umesto njega, makar samo da bi mogao da mu se suprotstavlja i da na osnovu tog otpora gradi sebe. Izgleda tupavo, rečnik mu nije baš sjajan – glup je, brate, nikad ništa pročitao nije, a i ako jeste, verovatno ništa nije skontao. Ima ludački pogled u očima i priča kojekakve nebuloze – lud je. Možda je zgodan i prezgodan, ali nije svoj, pa ne može da bude ni tvoj. I tako redom. Žaba zrači žabošću, a princ prinčevstvom.

E sad, ako metaforu princa zameniš činjenicom prinčevstva, pa razmisliš o svim prinčevima poznatim istoriji, verovatno ćeš naći da su prinčevi arogantne drkadžije, često surovi i krvoločni, razuzdani i razmaženi svojom povlašćenošću i da najčešće zloupotrebljavaju moć koju imaju. Prinčevi su često žapci koji su se baš mnogo naduli.

Dakle, bajkovite metafore ne piju vodu. Inferioran, nesiguran, slab, tupav i primitivan muškarac, neće se preobraziti u samopouzdanog, snažnog, pametnog i plemenitog, jer tvoja ljubav nema tu moć. Jer to nije stvar i pitanje ljubavi. Ako si pametna i svoja, a voliš budaletinu, on neće postati genijalac. Ostaće budaletina. Dobro, možda će da se malo izgradi i išlifuje pored tebe, ali s obzirom na potencijal (sirovinu za rad), možda više neće biti budaletina, nego samo obična budala.

Editors choice