Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/3

Za kratak vremenski period filmovi u kojima je pored glavnih junaka i sam grad, Los Anđeles tako prominentno istaknut da je gotovo lik za sebe, osvajaju i nagrade i srca publike. Kao što je La La Land iz 2016. bio the film o kom se pričalo na svim kanalima i platformama i svim meridijanima, tako je to ove godine, remake klasika iz 1937. A Star Is Born, koji potpisuje Bradley Cooper, koji igra i glavnu ulogu, dok je glavna ženska uloga pripala Lady Gagi. Okej, morala sam ovo da napišem jer sasvim je legitimno da postoji neko ko nije ispratio ne samo famu oko filma, već i prateću Bradly-Gaga be or not to be dramu. Bilo kako bilo, ovaj film je pored toga što prati profesionalni uspon mlade Ally, i pored toga što je ljubavna priča, takođe je u izvesnom smislu i ljubavno pismo Los Anđelesu i baš zbog toga upisujemo na naše mape sva ona mesta i lokale kroz koje su Ally i Jack prolazili. Pratimo Ally u njenom usponu i razvoju od konobarice i pevačice u lokalnom baru do velike zvezde, kroz muzičke hramove, zadimljene barove i glamurozne hotele. 

NB! Pre nego što pođeš sa nama na ovu La La turu imaj na umu da će ovaj vodič verovatno sadržati po neki spojler i da bi bilo dobro da ga odgledaš.

Hoteli

Može se slobodno reći da su najchic losanđeleski hoteli bili lokacije u kojima je sniman film A Star Is Born. Užurbana kuhinja u kojoj Ally radi kao konobarica je, sva je prilika, kuhinja u Millennium Baltimore, hotelu u centru Los Anđelesa, koji važi za jedan od hotela u kojima je najviše filmova snimano, dok su različite scene snimane i u Hollywood Roosevelt. U narednoj fazi, kada je iz kuhinje prešla na bine i bilborde, u sceni kada ona i Jackson gledaju u njen bilbord, taj pogled im omogućava vrh hotela Chateau Marmont, elegantni hotel nalik na zamak sa kog se pruža neverovatan pogled na Sunset Strip i Beverly Hills. S obzirom na to da je ovaj hotel vremešni simbol holivudskog glamura i sjaja, ni njemu ovo nije prvi put na velikim ekranima, pa se tako enterijera, eksterijera ili pogleda odavde sećaš i iz ostalih filmova u vezi sa Hollywoodom kao što su La La Land i Almost Famous.

Editors choice