Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Možemo da se pretvaramo da mi ovo nikada nismo radile i da je glumljenje orgazma nešto što smo čule da neke tamo žene rade. Mi nikako!

Ali koliko god ubeđivale sebe i druge da je glumljenje orgazma samo urbani mit, sve smo to uradile bar jednom. Istraživanja pokazuju da je čak 70% žena, nekada odglumilo orgazam.

A zašto? Recimo zato što partner nije znao kako da nas uzbudi, a mi, divne kakve jesmo, nismo više htele da ga gledamo kako se muči i uprkos instrukcijama, maši sve erogene zone, pa smo odlučile da mu prekratimo muke.

Ili ako nam baš i nije bilo do seksa, a njemu se baš htelo i to mu se hoće eto već sat vremena i nikad kraja, odglumljeni orgazam je način da se ceo neuspeli događaj konačno završi.

A ponekad, ukoliko i nismo baš u raspoloženju, glumljenjem uzbuđenja na kraju uspemo da se uzbudimo. Naročito kad je veza na početku, pa se još ne poznajemo dobro, retko koja od nas će se usuditi da partneru kaže da nešto ne radi kako treba! Mislim, kako da očekuješ da će se seks ikada ponoviti ukoliko mu odmah udariš na ego i kažeš mu da nije uspeo da te zadovolji.

orgasmOMXhandgrabbingsheet A zašto žene glume orgazam?

Zato je ponekad bolje odglumiti jednom ili dva puta i dati mu prostora i vremena da se poboljša. Ili aman žene, uzmite stvar u svoje ruke!

A ukoliko se i dalje osećate loše, jer lažno stenjete i uzdišete, imamo vest za vas – to rade i oni! O da, ponekad i muškarci glume orgazam i to iz sličnih razloga kao i žene.

Tako da opustite se i pređite na stvar. Vežbom do savršenstva!


Lenka Gatić

Editors choice