Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

U kasnoj adolescenciji čoporativno druženje češće počinje da se deli na parove – radije provodiš vreme sa jednom osobom, jer tako možeš u potpunosti da učestvuješ u tom odnosu. A prijateljski odnosi postaju veoma prisni, u žensko-ženskim, ali i muško-ženskim relacijama. Možda imaš i dečka, koji nije deo ekipe i retko se pridružuje kolektivnim organizacijama provoda. Sve je u odgovarajućim folderima – dečko u jednom, ženska druženja (sa fotkanjem za Instagram) u drugom, čoporativni provodi i druženja sa najbliskijim osobama jedan-na jedan. Sve je sređeno. Osim što u folderu bliskih druženja imaš dva, tri muška prijatelja, a među njima bar jednog, koga nije bezbedno zagrliti i sklupčati se pored njega dok gledate film. Nije bezbedno, jer postoje neke naznake i varnice koje ne osećaš sa drugim muškim prijateljima i nisi sigurna da li je to do njega, ili do tebe, ali za svaki slučaj dečku ne pričaš o nivou prisnosti koju imaš sa njim (ni sa ostalim muškim prijateljima).

Možeš ti da pričaš sebi da tu nema ničeg i da održavaš red u svojim folderima, ali ima očiglednih znakova koji će ti razrešiti dileme (iako možda ne želiš da budu razrešene, nego više voliš da se praviš luda).

Tvoj prijatelj te zapaža!

On reaguje na tvoju pojavu i prokomentariše tvoj izgled – primećuje da li si podigla kosu, da li si se posebno doterala, ili imaš na sebi nešto novo, što pre nije video. Možda među vama vlada šaljiv ton i stalno jedno drugo zadirkujete, ali ako i u šali primećuje detalje i promene, to znači da ga zanimaš i da te pažljivo posmatra – da te vidi kao ženu, a ne samo kao prijateljicu.

Nakostreši se kad pomeneš dečka. Možda ima i neke sarkastične primedbe, ili te zeza zbog nekih osobina tvog dečka, ili zbog neke komunikacije kojoj je prisustvovao – ali on humorom prikriva (odnosno kanališe) ljubomoru prema tvom dečku. Ako obratiš pažnju, primetićeš da se drugačije ponaša kad vas je više u društvu, nego kad ste vas dvoje sami i da ponekad izbegava grupna druženja, a smišlja razloge da se vidite nasamo.

Stalno razmenjujete poruke. Muškarci generalno baš ne obožavaju da se “kuckaju” ali vas dvoje imate dobru priču, imate sopstveni način na koji se šalite i specifičnu komunikaciju i – on jednako uživa u tome kao i ti. Pogledaj i uporedi koliko poruka si razmenila sa svojim dečkom, a koliko sa njim (i sa ostalim prijateljima).

Editors choice