Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

2/3

Lav

Svetu je potrebna tvoja snaga, ubeđenje, istrajnost u borbi za ono u šta veruješ. Tvoja smelost je prirodna, i ako si ponekad arogantna, ne postoji osoba koja tako smelo donosi odluke, tako ih se posvećeno drži i snosi odgovornost za sve svoje izbore. Možeš da budeš ponosna, jer nema puno ljudi kao što si ti.

Devica

Potrebno je da procesuiraš to što ti je na pameti. Udahni duboko i seti se ko si. Ti si kul. Ti si mirna. Ti si sabrana. Svet će možda pokušati da te poljulja, sabotira, povuče na dno. Ali ti imaš strpljenje i snagu koju retko ko poznaje i sposobna si za mnogo više nego što pretpostavljaš. Ne zaboravi to.

horoskop2 2 Afirmacije koje su za tebe lekovite – prema horoskopu

Vaga

Želiš red. Želiš stabilnost. Želiš osećaj smisla u odnosu na sve što te okružuje. Ti to umeš da stvoriš. Postoje stvari koje su van tvoje kontrole, ali njih treba da prepustiš višim silama sa punim poverenjem i okreni snagu svog uma na oplemenjivanje sveta oko sebe. Ti znaš ko si, bez obzira sa kim ili čim se suočavaš, izlaziš na kraj sa svakom situacijom, milost je na tvojoj strani.

Škorpija

Život te ne štedi, ali ti si stabilna, sigurna u sebe, spremna na sve. U trenucima kada osećaš slabost, posegni u svoju dubinu, oseti sve što osećaš celim svojim bićem i u sebi ćeš naći snage da se izboriš sa stvarima koje te naizgled nadjačavaju i zbunjuju. U svakom trenutku možeš da pronađeš sebe, kroz šta god da prolaziš.

Editors choice