Strelac

Privlači te nepoznato, rado biraš puteve kojima se ređe ide i izazivaš čuđenje i revolt. Ali to je samo još jedan izazov za tebe da budeš baš takva kakva jesi, da ne dopustiš nikome da te osuđuje, da svima pokažeš kako se živi po svojoj volji i meri. Tvoj život je roman koji upravo pišeš, a ti si njegov glavni junak.

Jarac

Uzimaj svoje dane jedan po jedan. Prođi kroz njih korak po korak. Troši ih sa poverenjem i smirenošću. Ti si sposobna za sve, ali ti si samo čovek. Ne moraš sve sama. Poveri kosmosu tu težinu ozbiljnosti, budi nežna prema sebi. Ti si neverovatna osoba.

horoskop17 Afirmacije koje su za tebe lekovite – prema horoskopu

Vodolija

Uvek si spremna da daješ, deliš, povezuješ da budeš otvorena. Nema ničeg pogrešnog u želji da voliš i budeš voljena, da svima daješ sve od sebe, čak i kad nemaju ništa da ponude zauzvrat. Tvoj duh leti visoko, tvoje srce je veliko, tebe vode moćne stvari iznad običnog sveta.

Ribe

Dozvoljeno ti je da osećaš svu svoju strast i sve svoje emocije. Posegni za onim što želiš, ti to zaslužuješ. Ostvari tu želju koju čuvaš u tajnosti, taj san, koji te noću budi. Ovaj svet je tvoj, uzmi ono što ti treba.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2017!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

 

Comments