#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

AIESEC: “Make !t Possible” i muzička podrška akcije “Bitka za bebe”

AIESEC: “Make !t Possible” i muzička podrška akcije “Bitka za bebe”

Novi Sad – Međunarodna studentska organizacija AIESEC, organizuje niz od 10 seminara na temu ostvarivanja Milenijumskih ciljeva razvoja u 10 srednjih škola na području Grada Novog Sada, u periodu od 13. februara do 10. marta 2012., zaključno sa završnom konferencijom na kojoj će gosti biti sponzori, učenici srednjih škola i nevladine organizacije.

Primarni cilj ovog projekta je da se mladi edukuju o milenijumskim problemima, i širenjem njihove svesti o stanju u svetu doprinese ostvarivanju 8 Milenijumskih ciljeva: borbi protiv siromaštva i gladi, pružanju osnovnog obrazovanja svima, promovisanju jednakosti među polovima, smanjenju smrtnosti dece, poboljšanju zdravlja majki, borbi protiv teških bolesti (HIV/SIDA, malarija, ostala oboljenja), zaštiti životne sredine i razvijanju globalnih partnerskih odnosa radi razvoja. Na mladima svet ostaje, a pozitivnim uticajem na njih i podsticanjem da kreiraju svoju budućnost na zdravoj osnovi, na putu smo i da stvorimo jedan lepši i bolji svet.

“Make !t Possible” projekat je nacionalnog i internacionalnog karaktera. U Srbiji se realizuje još u Beogradu, Subotici, Kragujevcu, Valjevu i Nišu, u ovoj godini po prvi put u organizaciji svih AIESEC-ovih kancelarija Srbije. Pored naše zemlje, u “Make !t Possible” projekat su uključene Portugalija, Italija, Grčka, Bugarska i Poljska, pa naši studenti imaju mogućnost odlaska u jednu od ovih zemalja na razvojnu praksu. Praksa podrazumeva rad na istom projektu, usavršavanje stranih jezika i širenje mreže internacionalnih poznanstava.

Pošto je ovaj projekat internacionalnog karaktera, pored srpskih studenata, na njemu učestvuju i studenti praktikanti iz inostranstva: Turske, Rusije, Nemačke, Irana i Italije. Planira se edukacija 200 učenika, od kojih će 45 najaktivnijih na seminarima učestvovati na završnoj konferenciji, međusobno povezivanje učenika, nevladinih organizacija i kompanija, i organizovanje humanitarne akcije čiji će prihod biti namenjen akciji “Bitka za bebe.” Pored edukacije, učenici će imati mogućnost da učestvuju na likovno-fotografskom konkursu za najbolje rešenje na temu Milenijumskih ciljeva, a 2 pobednička rada će biti nagrađena kursom slikanja i kursom fotografije, oba u trajanju po 2 meseca, na “Ars akademiji” u Novom Sadu. Nagrade će biti uručene na završnoj konferenciji.

ARS Akademija i Studentska organizacija AIESEC su u okviru međunarodnog projekta “Make !t Possible” raspisale konkurs za najbolje fotografsko rešenje, crtež ili sliku na temu 8 Milenijumskih ciljeva razvoja.

Teme su: borba protiv siromaštva i gladi, pružanje osnovnog obrazovanja svima, promovisanje jednakosti među polovima, smanjenje smrtnosti dece, poboljšanje zdravlja majki, borba protiv teških bolesti (HIV/SIDA, malarija, ostala oboljenja), zaštita životne sredine i razvijanje globalnih partnerskih odnosa radi razvoja.

Nagrade su:

Škola slikanja i fotografije, АРС АКАДЕМИЈЕ i Novosadskog Otvorenog Univerziteta.

Nagrađeni (dve osobe) dobijaju nagradu, I nivo slikanja i fotografije, u trajanju od dva meseca.

Mesto održavanja: na Novosadskom Otvorenom Univerzitetu, Radnička 20.

Konkurs je otvoren od 20. februara do 7.marta 2012. godine.

Foto radove slati u digitalnoj formi na email, jpg formatu, rezolucija 80 dpi .

Svi učesnici imaju pravo na popust od 50% na upisane škole koje nudi ARS AKADEMIJA.

Na mladima svet ostaje, a pozitivnim uticajem na njih i podsticanjem da kreiraju svoju budućnost na zdravoj osnovi, na putu smo i da stvorimo jedan lepši i bolji svet.

Muzička podrška humanitarne akcije “Bitka za bebe”

Lokalna kancelarija studentske organizacije AIESEC u Novom Sadu, u okviru međunarodnog projekta “Make It Possible”, pokreće akciju prikupljanja sredstava za pomoć akciji “Bitka za bebe.”

Kupovinom ulaznice za žurku, koja će se održati u klubu “Route 66”, 7. marta sa početkom u 22h, svi gosti će moći da doprinesu ovoj akciji. Nastupaće rok bendovi “Drugi Format”, “ALEXIS”, “The Chasers” i hip-hop grupa “Cfp/Taraban Kru”, a cena ulaznice je 200 dinara.

Organizatori ovog muzičkog događaja očekuju sve ljude dobre volje, da se pridruže ovoj akciji jer se bitka za život, “Bitka za bebe” nastavlja i u 2012. godini.

Editors choice