5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Studentska organizacija AIESEC ne prestaje da radi na motivaciji i obrazovanju mladih ljudi, stoga ovoga puta organizuje tribinu motivacionih govora “Speak UP”! Tribina se održava u Domu kulture, Studentski grad, 17. novembra od 11 časova.

Na tribini će učestvovati predavači iz oblasti biznisa, ekonomije, informatike, žurnalistike i marketinga. Slobodan Vučković, Snežana Luković, Petar Vojinović, Una Zabunov i Miloš Đuričanin će imati priliku da sa studentima podele svoju priču, kao i da ih upute u posao kojim se bave. Oni će iz svog ličnog iskustva govoriti o procesu doživotnog učenja, o neprestanom usavršavanju i korišćenju svih mogućnosti koje se pružaju, a sve sa ciljem da motivišu studente da rade na sebi i da prošire svoje vidike.

Ovaj događaj se organizuje u okviru projekta AIESEC week, čija realizacija traje od početka juna do sredine novembra. AIESEC ima dugogodišnje iskustvo u ogranizovanju sličnih događaja, tako da se očekuje da tribina “Speak UP”, koja se prvi put organizuje, bude podjednako uspešna.

430680 10151229564994158 1978738551 n AIESEC: Speak Up!

Ovaj događaj se organizuje u okviru projekta AIESEC week, čija realizacija traje od početka juna do sredine novembra

Više informacija o događaju i predavačima, kao i prijavu za učestvovanje možete pronaći na sajtu.

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale, kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u 113 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Mladim ljudima se pruža mogućnost da se uključe u globalni program razmene i da kroz inovativan proces razvoja steknu izuzetno lidersko i praktično iskustvo.

Editors choice