Akciju KUPI TORBU! – pokloni sebi pomozi Veljku” – sprovodimo u saradnji sa porodicom malog Veljka Pejovića, osmogodišnjeg dečaka obolelog od cerebralne paralize, a kom je neophodna operacija tetiva radi ublažavanja daljeg degenerativnog procesa. Operacija je zakazana za početak juna u specijalnoj hiruškoj bolnici “Medikus” u Ćupriji, od strane hirurga iz Rusije. Predračun za ovu operaciju je 293,750 RSD.

FLAJ 01 Akcija Kupi torbu   pokloni sebi, pomozi Veljku

Za vreme trajanja akcije “KUPI TORBU! – pokloni sebi pomozi Veljku” celokupan profit od prodatih proizvoda biće uplaćen na namenski račun 155-5510780244115-77 kod Čačanske banke, filijala Aranđelovac, na ime troškova operacije.

Naša ideja je da pomognemo prikupljanju neophodnih sredstava i ujedno radno-terapijski angažujemo članove porodice, posebno majke u domenu razvoja dizajniranih proizvoda.

Smatramo da je svakom ljudskom biću potrebno da stvara i da se ostvari kroz rad, čime stiče samopoštovanje i obezbeđuje sigurnost onih koji od njega zavise, stoga je naša ideja da kupovinom ovih proizvoda poklonite sebi i pomognete Veljku.

FLAJ 02 Akcija Kupi torbu   pokloni sebi, pomozi Veljku

Poručite, kupite, podelite

Ideja je da dizajn produkcija pomogne onima kojima je pomoć neophodna.

Darujte sebi, darujte drugima, učestvujte, a najveći dar je osmeh ovog dečaka!

Ovo je pilot akcija, Kolektiva za/Razno, sa idejom da i ubuduće kroz slične akcije pomogne svim porodicama dece sa smetnjama u razvoju, kroz neophodne finansije i povećanje vidljivosti.

Zahteve šaljite u Inbox. Isporuke se vrše pouzećem, celokupan profit za vreme trajanja ove akcije ide za prikupljanje sredstava za neophodnu operaciju malog Veljka Pejovića.

FLAJ 03 Akcija Kupi torbu   pokloni sebi, pomozi Veljku

Udruženje “Kolektiv za/Razno” osnovano je radi ostvarivanja ciljeva u oblasti podrške porodicama dece i odraslih sa smetnjama u razvoju, doprinošenja većoj senzibilizaciji društva na potrebe ugroženih lica i poboljšanja kvaliteta života u celini razvojem socijalnog preduzetništva zasnovanog na modelu rada kreativnih industrija u domenu održivog dizajna. Projekat je iniciran na teritoriji opštine Aranđelovac 2012. godine, akcija KUPI TORBU! – organizovana je sa ciljem osnaživanja i povećavanja vidljivosti dece i porodica dece sa smetnjama u razvoju.

veljko 08 Akcija Kupi torbu   pokloni sebi, pomozi Veljku FLAJ VELJKO Akcija Kupi torbu   pokloni sebi, pomozi Veljku
Comments