To bi generalno, mogla da bude definicija ljubavi – kad nekog volite, radite za njega i zbog njega i ono što vam teško pada, što vas smara, ili u čemu baš i ne vidite neki smisao, osim što to prija onome koga volite ili što to on od vas traži. Ljubav se svakako ogleda u delima, a muškac kome je stalo do vas, trudiće se da učini pravu stvar, kao i da popravi grešku, u svim situacijama, od kojih mu neke stvarno teško padaju.

Odgovoriće vam na poruku

On nije tip koji kucka poruke i to ga stvarno smara. I vi to znate, jer vas je upozorio i jer vidite kako to funkcioniše u odnosu na njegove prijatelje i porodicu. Zato ga zovete kad vam treba i trudite se da se prilagodite, ali ponekad prosto morate – ili želite – da mu pošaljete poruku. On će odgovoriti, čak će se i dopisivati sa vama, jer razume da je to vama u tom trenutku važno i da je ono što je vama važno – važnije od onog prema čemu on ima otpor.

Doći će na vreme

Čak i ako boluje od kašnjenja i retko mu uspeva da negde stigne na vreme, potrudiće se da ga ne čekate. Neko ko stalno kasni, stalno se bori sa ovim problemom, ali zbog vas će se više truditi i biće bolji borac.

stvari 41 Ako mu je stalo, radiće za vas i stvari koje mu teško padaju
Comments