Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Odmah da raščistimo – napredovanje preko kreveta znači seks sa osobom na položaju, koja vam omogućava razne pogodnosti. To je ljubavnički odnos u koji žena stupa iz interesa. Dakle, nije joj važno da li joj se muškarac koji ima moć da joj olakša život, imalo sviđa ili ga samo podnosi, da li je oženjen i da li je okolina ogovara – a sve tri stavke su obično ispunjene, kad se žena odluči na ovakav korak.

Postoje dve vrste žena koje napreduju preko kreveta – pametne i glupe. I jedne i druge su u zamci odnosa na koji pristaju, samo pametne uspevaju da izvuku maksimalnu korist, da se osamostale i reše ovog odnosa, a glupe ostaju u zavisničkom položaju trajno. Najčešće ne sa istim moćnim čovekom, već idu od jednog do drugog za koga im se čini da će im omogućiti lagodan život, a što su starije, taj izbor je sve suženiji. Obično završe sa bilo kojim muškarcem koji ima dobra primanja i pristaje da se oženi njima. Da li su srećne?

žena Ako napreduješ preko kreveta NIKADA nećeš biti srećna

Ove pametne su u stanju da upravljaju svojim životom, pa ako su u jednom periodu podredile svoju sreću i zadovoljstvo onim što smatraju uspehom i postigle ono što su htele, sledeći izbor će im biti muškarac koji im se sviđa i sa kojim žele da budu zbog ljubavi, privrženosti, podrške i razumevanja. On ne mora da bude moćan i uspešan, jer su one već sebi obezbedile materijalni položaj. One tačno znaju zašto su uradile to što su uradile, koliko su uložile i sa koliko napora su zaradile to što su dobile.

Editors choice