Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Fotografija često pruža najbolju inspiraciju za šta god da vam je potrebna neka ideja. A gde možete pronaći najbolje i najinspirativnije fotografije? Pa, zna se, na Instagramu!

Na “početku” ove društvene mreže, korisnici su uglavnom kačili svoje fotografije, zatim fotografije koje se njima dopadaju, a onda su shvatili da je ovo odlična platforma za promovisanje svih kreativnih poslova kojim se bave u slobodno vreme. Tako, osim fenomenalnih odevnih kombinacija, na Instagramu možete pronaći i zanimljive ideje kada je reč o nakitu, šminkanju ali i manikiru.

Ukoliko vam je ponestalo ideja kako da svoje nokte ukrasite ove sezone, predlažemo vam da posetite, ali i zapratite, ove Instagram profile. Sigurno ćete dobiti neku ideju!

@banicured_

Uz pomoć ovog profila, shvatićete da je jednostavni, jednobojni manikir ponekad najbolji izbor, a osim toga, prelepih boja i nijansi ima koliko volite, samo posetite svoju omiljenu radnju i pronađite lak za nokte koji vam fali u, verujemo, bogatoj kolekciji. Osim toga, ide leto pa je pravo vreme da isprobate i neke zanimljive šare u toplim, veselim bojama.

Editors choice