Svi tražimo nekog koga ćemo voleti, a to nije jednostavna potraga. Zato što i onda kad pronađemo partnera, možda nismo pronašli pravu ljubav i vezu u kojoj ćemo ostati. Proverite da li su u vašoj vezi prisutni svi elementi prave ljubavi.

Romantično osećanje zaljubljenosti

Sa zaljubljenošću sve počinje i ovaj korak se ne može preskočiti. Svi poznajemo uzbudljivo osećanje da bismo radije bili sa voljenom osobom, nego što bismo radili išta drugo – jeli, spavali, družili se, išli na posao. Ali, zaljubljenost sama po sebi nije dovoljan znak prave ljubavi.

Žudnja za spajanjem

To nije samo požuda, ali je požuda veliki deo želje da se potpuno spojite sa partnerom – telesno, umno, duhovno. Da se stopite, integrišete i budete jedno biće. Orgazmička težnja da se izgubite u drugoj osobi na sve načine.

Udruživanje – vas dvoje nasuprot svih ostalih

Udruživanje predstavlja partnerski identitet i integritet. Vas dvoje ste tandem, saučesnici u zločinu, ratni drugovi, nastupate zajedno, branite jedno drugo, štitite jedno drugom leđa, zastupate jedno drugo – najjači ste kad ste udruženi i niko nema moć da naruši vaše jedinstvo.

Ljubav na prvi hejt4 Ako ovo ne osećate, onda nije u pitanju PRAVA ljubav
Comments