Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Vreme je za detoksikaciju: Kako da napokon eliminišeš celulit i višak vode u telu?

Stajlinzi koje ćemo nositi celog leta – on repeat!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

Ne budi prosta i vulgarna – možda oni vole bezobrazno šaputanje, ali samo u krevetu. Kad startuješ muškarca, seksi nastup nije potreban – dovoljno je što će biti zbunjen, polaskan i zatečen tvojom inicijativom (to je već suviše osećanja za procesuiranje), dok procenjuje da li uopšte izgledaš dopadljivo, da bi mu još upućivala i seksi predloge. Ni muškarci ne vole da se osećaju kao komad mesa koji neko želi da pojede – ali to uglavnom shvataju samo kad se nađu u situaciji da se tako osećaju. Pa, osim ako ne sprovodiš neki društveni eksperiment, budi pristojna.

Možda misliš da je najbolja fora da ga zgrabiš, odvučeš u neko ćoše i pritisneš uza zid, ali to bi moglo da upali samo ako je izvedeno vrlo senzualno i ako ste se pre toga gledali toliko da ti to daje dozvolu da ga dodirneš. U suprotnom, ovo je nasilje. Kako bi se tebi dopalo da te neki dasa samo tako zgrabi i odvuče u pećinu? Dopalo bi ti se samo ako ti se taj tip ludo sviđa i ako je raspoloženje i atmosfera takva, treperava i uzbudljiva. Inače bi pomislila da te je spopao neki manijak, da imaš posla sa ludom osobom i da si u opasnosti.

Pijano muvanje nikome nije simpatično – kao što bi tebi bilo neprijatno i odbojno da ti se unosi u lice i zapahnjuje te alkoholnim dahom tip koji nije siguran kojoj od vas dve se udvara, tako ni muškarcima uopšte nije prijatno da ih startuje pijana cura. U stvari, pijane žene nikad nikome nisu simpatične, to je društveno neprihvatljiv prizor, izaziva negodovanje, pa i zgražavanje, mnogo više nego prizor pijanog muškarca. Ako želiš da se muškarac oseća polaskano tvojom pažnjom, ne treba da misli da si popila neku, pa ne znaš šta radiš.

Izvor fotografija: instagram.com/couple

Brankica Milošević

Editors choice