Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Ne budi prosta i vulgarna – možda oni vole bezobrazno šaputanje, ali samo u krevetu. Kad startuješ muškarca, seksi nastup nije potreban – dovoljno je što će biti zbunjen, polaskan i zatečen tvojom inicijativom (to je već suviše osećanja za procesuiranje), dok procenjuje da li uopšte izgledaš dopadljivo, da bi mu još upućivala i seksi predloge. Ni muškarci ne vole da se osećaju kao komad mesa koji neko želi da pojede – ali to uglavnom shvataju samo kad se nađu u situaciji da se tako osećaju. Pa, osim ako ne sprovodiš neki društveni eksperiment, budi pristojna.

Možda misliš da je najbolja fora da ga zgrabiš, odvučeš u neko ćoše i pritisneš uza zid, ali to bi moglo da upali samo ako je izvedeno vrlo senzualno i ako ste se pre toga gledali toliko da ti to daje dozvolu da ga dodirneš. U suprotnom, ovo je nasilje. Kako bi se tebi dopalo da te neki dasa samo tako zgrabi i odvuče u pećinu? Dopalo bi ti se samo ako ti se taj tip ludo sviđa i ako je raspoloženje i atmosfera takva, treperava i uzbudljiva. Inače bi pomislila da te je spopao neki manijak, da imaš posla sa ludom osobom i da si u opasnosti.

Pijano muvanje nikome nije simpatično – kao što bi tebi bilo neprijatno i odbojno da ti se unosi u lice i zapahnjuje te alkoholnim dahom tip koji nije siguran kojoj od vas dve se udvara, tako ni muškarcima uopšte nije prijatno da ih startuje pijana cura. U stvari, pijane žene nikad nikome nisu simpatične, to je društveno neprihvatljiv prizor, izaziva negodovanje, pa i zgražavanje, mnogo više nego prizor pijanog muškarca. Ako želiš da se muškarac oseća polaskano tvojom pažnjom, ne treba da misli da si popila neku, pa ne znaš šta radiš.

Izvor fotografija: instagram.com/couple

Brankica Milošević

Editors choice