Ovog vikenda, na samom početku letnje sezone tokom promocije aktivnog odmora “Kopaonik Open Summer Tour”, organizatori MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije, omogućili su gostima da sami kreiraju svoj aktivan odmor u prirodi, odabirom nekih od brojnih adrenalinskih i zabavnih aktivnosti – paraglajding, pešačke ture, vožnja četvorotočkašima po neuređenim stazama, vožnja žičarom, planinski biciklizam, jahanje konja, kao i sadržaji zabavnog parka – zip line, bob na šinama i tjubing, uz brojne popuste i pogodnosti.

Kopaonik leti1 Aktivni odmor: Kopaonik Open Summer Tour

– Ovog leta očekujemo do 30,000 noćenja u našim objektima, što je još daleko od velikog potencijala ove planine. Tome svakako, pored aktivnog odmora i sadržaja koje Kopaonik nudi, doprinosi i činjenica da su u letnjem periodu cene smeštaja na Kopaoniku u proseku niže i do 50 odsto u odnosu na zimski period. Naša ulaganja su u ovom trenutku maksimalno orjientisana na letnju sezonu na Kopaoniku, u tome vidimo najveći potencijal i nastojaćemo da kroz nekoliko godina, zajedno sa našim partnerima iz Skijališta Srbije, razvijemo koncept evropskih planinskih centara koji već uveliko preferiraju letnju ponudu i sadržaje, istakao je Nikola Avram, direktor MK Mountain Resorta.

Strelicarstvo1 Aktivni odmor: Kopaonik Open Summer Tour

Tokom leta u ponudi MK Mountain Resorta promotivni letnji paketi obuhvataju celodnevnu zabavu u prirodi – pool party, roštilj na otvorenom, pešačke ture, aktivnosti zabavnog parka – bob na šinama, zip line i tjubing, kao i brojne druge aktivnosti.

Vikend paket od dva noćenja na bazi polupansiona, u ponudi je već od 103 evra po osobi u luksuznom hotelu Grand****. Za sve one koji više vole slobodu, privatnost i preferiraju smeštaj u apartmanima, u ponudi su paketi sa smeštajem u Apartmanima Konaci****, u okviru kojih se u ceni smeštaja dobija gratis paket dodatnih sadržaja –  izbor spa & wellness usluga, roštilj, aktivnosti zabavnog parka, kao i rekreativne aktivnosti u prirodi. Paketi na bazi sedam noćenja, sa uključenim dodatnim sadražajima, u ponudi su već od 115 evra po osobi.

Jahanje konja1 Aktivni odmor: Kopaonik Open Summer Tour

Za sve one koji odluče da leto provedu na planini, ovaj centar počeo je sa radom od 26. juna i radiće svakog četvrtka, petka subote i nedelje. Zabavni i adrenalinski sadržaji biće na raspolaganju gostima celog leta u periodu od 10 do 17 časova, rekao je Dejan Ljevnaić, vd direktora Skijališta Srbije. Posetioci na Kopaoniku mogu da uživaju u šetnjama, panoramskoj vožnji žičarom Pančić, vožnjom bicikala po specijalno određenim rutama, ali i u drugim vidovima zabave. Od ove sezone u ponudi je i nova staza, duga 1,500 metara, za vožnju specijalnim downhill vozilima, mountain cart, koja kreće od vrha Pančića preko staza Krst do doline sportova. Od početka letnje sezone u ovom planinskom centru za sve mališane, a i one starije koji vole dodatnu dozu adrenalina radiće bob na šinama, zip lajn i tjubing staza. Cena vožnje bobom za odrasle je 400 dinara, dok je za decu 280, a letnjim cenovnikom predviđeni brojni paketi i pogodnosti.  Kako bi se posetioci planinskih centara lakše i brže informisali o sadržajima, Skijališta Srbije pripremila su aplikaciju “Ski Serbia summer” izrađenu za Android platformu mobilnih uređaja. Ova aplikacija omogućava korisnicima i ljubiteljima aktivnog odmora na planini da se lakše i detaljnije informišu o aktivnostima i sadržajima koji ih očekuju na planini.

Bob na sinama11 Aktivni odmor: Kopaonik Open Summer Tour

Zip line1 Aktivni odmor: Kopaonik Open Summer Tour

Bob na sinama111 Aktivni odmor: Kopaonik Open Summer Tour

Pogledajte više o MK Mountain Resortu na našem adresaru!

Comments